România, în finală feminină la 8+1 cu record mondial! Încă două finale, la dublu vâsle feminin și la dublu rame masculin

Barca feminină de 8+1 a recâștigat recalificarea și a obținut un bilet pentru finală. România a terminat în 5:52.99, stabilind cel mai bun timp mondial! Der asemenea, Ionela Lehaci și Gianina Beleagă s-au calificat în finală la dublu vâsle feminin.

28 iul. 2021, 07:48
România, în finală feminină la 8+1 cu record mondial! Încă două finale, la dublu vâsle feminin și la dublu rame masculin

România, în finală feminină la 8+1 la JO 2020 cu record mondial. Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea au reușit o cursă foarte bună, recuperând pe final distanța față de Canada.

România, în finală feminină la 8+1 cu record mondial

România a terminat cu un timp de 5:52.99, stabilind cel mai bun timp mondial. Finala va avea loc pe 30 iulie, de la ora 04:05.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, AUR în proba de dublu vâsle la JO 2020. Record olimpic!

România, în finală la dublu vâsle feminin

Ionela Lehaci și Gianina Beleagă au terminat pe locul 3 în semifinala probei de dublu vâsle feminin categorie ușoară. Astfel, cele două obțin un loc în marea finală. Cursa va avea loc pe 29 iulie, de la ora 04:10.

România, victorie în semifinală și calificare în finală la dublu rame masculin

Marius Cozmiuc și Ciprian Tănasă au reușit o cursă spectaculoasă și au câștigat semifinala probei de dublu rame masculin cu un timp de 6:13.51. Cei doi s-au calificat astfel în finala care va avea loc miercuri, 29 iulie, de la ora 03:18.

ARGINT pentru echipajul de patru rame masculin la JO 2020

Finale ratate

Finală ratată la 8+1 masculin

: România termină pe locul 5 recalificările probei masculine de 8+1. Alexandru Chioseaua, Florin-Sorin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu-Vasile Bejan, Vlad-Dragoş Aicoboae, Constantin Adam, Florin-Nicolae Arteni Fîntînariu, Ciprian Huc și Adrian Munteanu au avut un start bun, dar nu au putut ține ritmul și au terminat pe locul 5, singurul care nu asigura calificarea în finală.

Adriana Ailincăi și Iuliana Buhuș ratează finala de dublu rame: România a terminat pe patru semifinala probei de dublu rame feminin.  Adriana Ailincăi și Iuliana Buhuș au terminat pe locul 4, imediat sub linia celor care se califică în finala A, pentru medalii, și vor concura în finala B, cea care contează doar pentru clasament.