ROMANIA – INSULELE FEROE LIVE VIDEO ONLINE 1-0

ROMANIA - INSULELE FEROE LIVE VIDEO ONLINE în preliminariile Campionatului European.

RomaniaTV.net
29 mart. 2015, 15:42
ROMANIA – INSULELE FEROE LIVE VIDEO ONLINE 1-0

ROMANIA – INSULELE FEROE LIVE VIDEO ONLINE

LIVE VIDEO ROMANIA – INSULELE FEROE AICI

ECHIPA DE START A ROMÂNIEI

Pantilimon – Papp, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț – Pintilii, Sânmărtean – Ad. Popa, Rusescu, Maxim – Keșeru;
Antrenor: Anghel Iordănescu.


Naționala de fotbal a României mai poate face un pas spre turneul final alCampionatului European din 2016. Lideri în Grupa F, cu 10 puncte, tricolorii caută să rămână neînvinși și după meciul de duminică seară, ce va fi găzduit de Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Selecționerul Anghel Iordănescu are mare încredere în echipă, mai ales că se poate baza și pe căpitanul Răzvan Raț, refăcut în ultimele zile. Asta după ce Marica, Stancu și Tătărușanu au ieșit complet din calcule din cauza problemelor medicale.

Raț a avut un motiv în plus pentru a trage tare și pentru a fi apt de joc, pentru că-l poate depăși pe Loți Boloni în topul selecțiilor la prima reprezentativă. A 103-a prezenta l-ar urca pe locul 4.

”Fiecare meci al meu la națională este unul special. Indiferent cu cine am jucat a fost și este în continuare pentru mine o onoare să fiu convocat la prima reprezentativă”, a spus Raț.

Selecționerul nu-și subestimează adversarul de la Ploiești, dar este îngrijorat mai degrabă de condițiile meteorologice.

”Temerea provine de la vreme și în mod special de la teren de la câmpul de joc și sper ca gazdele noastră să facă tot ce este posibil ca noi să ne putem desfășura jocul pe care ni-l dorim”, a conchis selecționerul.

”Dacă jucăm ca la Atena putem marca un gol sau două României”

Victoria cu 1-0 din Grecia le-a dat aripi jucătorilor din Feroe. Selecţionerul nordicilor, fostul campion european din 1992 cu naţionala Danemarcei, Lars Olsen, are intenţii ofensive la Ploieşti.

”Avem calități, muncim, luptăm foarte mult iar în ultimul an am devenit mai buni la controlul balonului. La Atena am creat 10-12 ocazii de a marca, așa că dacă vom reuși la București să realizăm măcar pe jumătate atunci poate vom da un gol sau două”, a spus Olsen.

Echipa probabilă a Insulelor Feroe

Insulele Feroe: G. Nielsen – Naes, Gregersen, Nattestad, Davidsen – Vatnhamar, Sorensen, Justinussen – B. Olsen, A. Hansen – Edmundsson
Selecționer: Lars Olsen

ROMANIA – INSULELE FEROE LIVE VIDEO ONLINE CLASAMENT GRUPA F