România – Islanda, fără spectatori! Fanii, din nou interzişi pe stadioanele din România!

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a stabilit noile restricții care intră în vigoare de luni, 25 octombrie, 2021. Printre ele se numără şi interzicerea participării spectatorilor la competițiile sportive!

22 oct. 2021, 15:42
România – Islanda, fără spectatori! Fanii, din nou interzişi pe stadioanele din România!

România – Islanda, fără spectatori! Fanii, din nou interzişi pe stadioanele din România! Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a stabilit noile restricții care intră în vigoare de luni, 25 octombrie, 2021. Printre ele se numără şi interzicerea participării spectatorilor la competițiile sportive!

România – Islanda, fără spectatori! Fanii, din nou interzişi pe stadioanele din România!

Din cauza situației epidemiologice din România, toate partidele din următoarea perioadă ar urma să se joace fără spectatori. După câteva luni în care suporterii au putut reveni pe stadioanele din România, ne pregătim din nou pentru meciuri jucate cu porție închise. „Explozia” de îmbolnăviri din ultima perioadă i-a determinat pe oamenii din fruntea statului să ia măsuri inclusiv în lumea sporului, una dintre ele fiind disputarea tuturor partidelor fără spectatori, măsură care ar urma să-i vizeze chiar și pe cei vaccinați!

FRF a modificat prevederea cu privire la certificatele verzi. Este acceptată şi testarea pentru participarea la competiţii

Pe lângă partidele din Liga 1, de suferit ar avea și echipa naţională. Pe 11 noiembrie, în Ghencea, România va întâlni Islanda într-un meci care îi poate asigura în proporție mare calificarea la barajul pentru CM 2022. Cu două victorii în noiembrie, împotriva Islandei (11 noiembrie) și a selecționatei din Liechtenstein (14 noiembrie), România ar încheia grupa cu 19 puncte și ar avea locul 2 asigurat şi va juca primul baraj pentru CM 2022.