România – Israel în preliminariile Euro 2024. Oaspeţii, păziţi cu mitraliere de agenţii Mossad la sosirea în Bucureşti FOTO

Jucătorii și staff-ul naționalei din Israel au fost păziți de numeroși agenți Mossad înarmați până în dinți, cu mitraliere, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă. Partida România - Israel din preliminariile Euro 2024 este programată, sâmbătă, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

08 sept. 2023, 12:03

România – Israel în preliminariile Euro 2024. Echipa națională a Israelului ajuns la București pentru meciul cu selecționata României, care va avea loc sâmbătă, 9 septembrie de la ora 21:45. Jucătorii au fost păziți din toate părțile la aterizarea pe Aeroportul Otopeni. Securitatea a fost sporită pentru sosirea jucătorilor și a staff-ului din „Țara Sfântă”. Aceștia au fost protejați de forțele de ordine israeliene, cărăra li s-au agăugat și cele din România (sursă foto: GSP).

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, prima declaraţie despre relaţia cu Alexandru Ţiriac. „Cel mai important e să am grijă de mine”

La plecarea din aeroport, atât agenți ai Mossad cu arma în mână cât și efective din brigada specială de intervenție a Jandarmeriei au asigurat paza echipei. În timpul escortării s-a format un paravan între ceilalți călători și jucători pentru ca cei din urmă să ajungă în siguranță la autocare.

Citeşte şi: Dănuţ Lupu, la un pas să ajungă după gratii! Procurorul de caz nu cedează: „Nu poate evita închisoarea!”

Israel a venit în România fără cei mai buni jucători, golgheterul Eran Zahavi (36 de ani) și extrema Omer Atzili (30), care au renunțat la națională.  Primul (70 de selecții, 33 de goluri), după un conflict cu șefii federației, care nu i-au permis să stea singur în cameră în cantonament.  Al doilea, huiduit meci de meci de propriii fani după ce a fost acuzat de relații sexuale cu minore, a preferat să pună capăt carierei internaționale.