Sorana Cîrstea, prima declaraţie despre relaţia cu Alexandru Ţiriac. „Cel mai important e să am grijă de mine”

Sorana Cîrstea a avut un parcurs remarcabil la US Open 2023, unde a fost eliminată în sferturile de finală, 0-6, 3-6 cu Karolina Muchova. Sportiva le-a vorbit americanilor despre relaţia cu Alexandru Ţiriac, fiul celebrului miliardar Ion Ţiriac.

08 sept. 2023, 09:53
Sorana Cîrstea, prima declaraţie despre relaţia cu Alexandru Ţiriac. „Cel mai important e să am grijă de mine”
Sorana Cîrstea, prima declaraţie despre relaţia cu Alexandru Ţiriac. "Cel mai important e să am grijă de mine"

Sorana Cîrstea, prima declaraţie despre relaţia cu Alexandru Ţiriac. Sportiva a dezvăluit, într-o conferință de presă, desfășurată în SUA, că a vorbit destul de rar inclusiv cu iubitul ei, Alexandru Ţiriac.

„Singurii oameni cu care am vorbit au fost antrenorul meu, iubitul meu și cu familia mea. Am încercat să țin conversațiile scurte și să vorbesc doar cu acele câteva persoane care îmi sunt aproape la bine și la rău. Mai târziu, voi vorbi și cu ceilalți, dar pentru mine cel mai important e să am grijă de mine și să fiu profesionistă, iar la mesaje pot răspunde când e timp”, a declarat Sorana Cîrstea.

Citeşte şi: David Popovici, dezvăluiri despre relaţia cu iubita sa: „Nu a fost uşor pentru ea!”. Cu ce ocupă tânăra după ce a terminat liceul: „O felicit cu această ocazie!” VIDEO

Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac sunt împreună de trei ani, dar încă nu și-au oficializat relația. De altfel, sportiva este foarte discretă când vine vorba de relația sa şi nu îi spune niciodată pe nume în public partenerului ei. Motivul este acela că nu are voie să vorbească în public despre relaţia pe care o are cu fiul lui Ion Ţiriac, dar nici să dezvăluie informații despre familia miliardarului român.

„28 de ani de antrenamente, peste 25 de accidentări serioase. N-a avut Crăciun, zile de naștere sau Revelion. A călătorit peste 1.000.000 de kilometri. O viață presărată cu lacrimi, dureri, îndoieli, înfrângeri grele! Și vine un moment în călătoria ei când acest zâmbet din suflet face ca totul să merite. Ceea ce ai reușit este întârziat și pe deplin meritat”, a postat Alexandru Ţiriac după calificarea în sferturile de finală reuţită de Sorana Cîrstea.