ROMÂNIA le-a „molipsit”: Febra Black Friday se dezlănţuie în Europa şi Statele Unite FOTO VIDEO

La o săptămână de la "Black Friday-ul" românesc, americanii, britanicii şi spaniolii au luat cu asalt magazinele şi au golit în câteva minute rafturile cu produsele aflate la reducere.

RomaniaTV.net
29 nov. 2013, 16:22

Milioane de oameni din întreaga lume au năvălit în magazine încă de la primele ore ale dimineţii. Mulţi dintre ei au stat la rând în noaptea de joi spre vineri, în corturi, pentru a fi siguri că vor putea să-şi cumpere produsul mult visat la un preţ foarte mic.

Înghesuiala și incidentele nu au lipsit însă nici anul acesta. Poliţia a fost nevoită să intervină în urma unor scandaluri și bătăi între cumpărători, potrivit România TV.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 29 noiembrie. Magazinele care organizează VINEREA NEAGRĂ

În Statele Unite, cele care au creat tradiţia de Black Friday, au fost semnalate mai multe cazuri de violenţă, dar şi de furturi. Trei bărbaţi au fost arestaţi în Chicago după ce au furat mai multe haine dintr-un magazin şi au agresat un poliţist. În Los Angeles un bărbat a fost împuşcat în picior de o persoană neidentificată, în apropierea unui bloc de locuinţe, după ce şi-a cumpărat o plasmă.

Britanicii au luat şi ei cu asalt magazinele şi s-au bătut pe produsele care aveau reducere și de 70%. Un bărbat a fost arestat după ce s-a certat cu angajaţii magazinului.

Și în Spania, sute de oameni au aşteptat să intre în magazine cu câteva ore înaintea deschiderii. Printre cele mai căutate produse au fost electronicele, hainele şi cosmeticele care au avut discount-uri de până la 50%.