ROMÂNIA-LITUANIA s-ar putea juca fără spectatori. UEFA a deschis o procedură disciplinar din cauza torţelor

FRF riscă noi pedepse din partea UEFA după partida dintre România şi Serbia, 0-0, disputată duminică pe Arena Naţională.

16 oct. 2018, 12:29
ROMÂNIA-LITUANIA s-ar putea juca fără spectatori. UEFA a deschis o procedură disciplinar din cauza torţelor

Forul continental a anunţat deschiderea unei proceduri disciplinare după ce fanii au folosit materiale pirotehnice în timpul meciului cu sârbii, de pe cel mai mare stadion al ţării.

ROMANIA – SERBIA 0-0. Egal eroic pentru „tricolori”: Tamaş, eliminat, Tadic a ratat un penalty! VEZI CLASAMENTUL

România a mai suferit recent din cauza sancţiunilor primite de la UEFA: a fost nevoită să joace fără spectatori primul meci din Liga Naţiunilor, din septembrie, 0-0 cu Muntenegru la Ploieşti. La jocul cu Serbia de duminică, un sector de 1.000 de locuri a fost închis din cauza unei scandări a fanilor români din meciul contra sârbilor de la Belgrad, „Kosovo e Serbia”, repetată şi la partida de pe Arena Naţională.

Acuzațiile care i se aduc României după ultimul meci sunt de rasism, xenofobie, invadarea terenului și folosirea de materiale pirotehnice.

Decizia UEFA este aşteptată până la începutul lunii noiembrie, iar naţionala ţării noastre riscă să joace din nou fără spectatori partida cu Lituania din Liga Naţiunilor, programată pe 17 noiembrie, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.