România, măturată de vânt puternic: O femeie a murit şi doi copii au fost răniţi VIDEO

România a fost măturată de vânt puternic. Rafalele, care au ajuns la 100 de kilometri pe oră, au făcut ravagii. La Braşov, două acoperişuri au fost luate de vânt şi au căzut peste mai multe maşini parcate, iar la Timişoara doi copii au ajuns la spital, după ce un acoperiş a fost zburat de vânt şi a căzut peste casa lor, potrivit România TV. În Suceava, o femeie a murit după ce a atins un cablu electric rupt de vânt.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 07:27
România, măturată de vânt puternic: O femeie a murit şi doi copii au fost răniţi VIDEO

În Braşov, două acoperişuri ale clădirilor au fost luate de vânt şi aruncate peste mai multe maşini parcate. Patru echipaje de Pompieri, dar şi poliţişti şi jandarmi au venit la faţa locului pentru a elibera zona.

Acoperişul unei hale din oraş a fost luat de vânt şi a căzut peste cinci maşini. Oamenii dintr-un bloc de lângă hală s-au trezit cu bucăţi din acoperiş peste ei.

La Suceava, o femeie de 63 de ani a murit electrocutată, după ce a atins un cablu rupt de vânt.

La Timişoara, doi copii au ajuns la spital după ce acoperişul unui bloc a fost luat de vânt şi a căzut peste casa lor.

Şi în alte zone din ţară, vântul puternic a doborât copaci şi stâlpi de înaltă tensiune.

În Capitală, traficul rutier a fost temporar restricţionat la intersecţia Şoseaua Pantelimon-Şoseaua Iancului, după ce un copac a căzut pe şosea. De asemenea, un stâlp de semafor de pe şoseaua Plevnei a fost doborât la pământ, iar un panou publicitar a fost parţial desprins de rafalele de vânt.

Vântul continuă să bată destul de tare şi luni. Meteorologii anunţă că de marţi, vremea începe să se amelioreze.