ROMANIA MUNTENEGRU. Anunţ ÎNGRIJORĂTOR al lui Christoph Daum

ROMANIA MUNTENEGRU. Vlad Chiricheș nu s-a antrenat, joi dimineață, din cauza unei accidentări și ar putea lipsi de la partida ROMANAI - MUNTENEGRU, de duminică, ora 21:45, LIVE VIDEO la TVR.

01 sept. 2016, 13:29
ROMANIA MUNTENEGRU. Anunţ ÎNGRIJORĂTOR al lui Christoph Daum

ROMANIA MUNTENEGRU. Christoph Daum a vorbit la conferința de presă despre situația fundașului român, dar și despre starea lui Claudiu Keșeru și Florin Andone, după ce zilele trecute cei doi atacanți au acuzat probleme medicale.

ROMANIA MUNTENEGRU. „Nu știu ce se întâmplă cu Chiricheș. Am înțeles că are o accidentare la genunchi, deocamdată l-am oprit de la antrenament. Vedem ce se va întâmpla, va urma un tratament pentru 24 de ore și vom vedea dacă va fi apt pentru meciul de duminică. Keșeru a fost la 90% din capacitate azi, mâine va fi probabil la 100%. Andone este într-o situație mai bună decât până acum, dar azi nu s-a antrenat la capacitate maximă, am preferat să nu riscăm. La acest moment cunosc deja șapte sau opt titulari, dar am posturi unde nu am luat o decizie definitivă. Nu-mi place să mă plâng, prefer să rezolv problemele. Chiar dacă va lipsi un jucător important, sunt sigur că cine va intra își va face treaba, avem fotbaliști motivați”, a spus Daum la conferința de presă.

ROMANIA MUNTENEGRU. În cazul în care Chiricheș nu va fi apt de joc, Daum ar putea miza pe Mățel în rolul de fundaș dreapta și pe Săpunaru în centrul apărării, alături de Grigore.

ROMANIA MUNTENEGRU. Cum ar putea arăta România, în sistem 4-3-3: Lung – Mățel, Săpunaru, D. Grigore, St. Filip – Stanciu, Hoban, Chipciu – Ad. Popa, Fl. Andone, B. Stancu.

ROMANIA MUNTENEGRU. Meciul ROMANIA – MUNTENEGRU va avea loc duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena și va putea fi urmărit LIVE VIDEO pe TVR.