ROMANIA – MUNTENEGRU 26-27. Meciul cu Ungaria devine decisiv pentru calificarea în GRUPELE PRINCIPALE

România a fost învinsă, miercuri, de Muntemegru, cu 27-26, deşi a condus în repriza a doua şi cu patru goluri! Pe final, "tricolorile" au cazut incredibil şi s-au văzut conduse la trei goluri. Au forţat pe final, dar n-au mai reuşit să întoarcă rezultatul. Cu două victorii (cu Senegal şi Kazahstan) şi două înfrângeri (cu Spania şi Muntenegru), România este obligată să câştige ultimul meci, cu Ungaria, vineri, de la ora 8:00, pentru a merge în grupele principale.

04 dec. 2019, 07:07
ROMANIA – MUNTENEGRU 26-27. Meciul cu Ungaria devine decisiv pentru calificarea în GRUPELE PRINCIPALE

România a început prost meciul cu Muntenegru, fiind condusă cu 2-0 şi 3-0, dar Cristina Neagu a prins o primă repriză excelentă şi le-a dus pe „tricolore” la 7-5. Adversarele au egalat la 9-9 şi 10-10, dar finalul de repriză a fost al României, care a profitat de superioritate: 12-11 la pauză.

Cristina Neagu începe bine şi repriza a doua, Iulia Dumanska apără 7 metri şi România se duce la 21-17! Crina Pintea şi Gabriela Perianu sunt eliminate, iar Muntenegru recuperează gol după gol, trece în avantaj şi se duce chiar la 24-21! S-a terminat 27-26, dar şi la egal România tot ar fi avut nevoie să bată Ungaria, vineri, pentru a se califica.

Echipele calificate vor pleca în grupa principala cu punctele obţinute contra celorlalte calificate din grupă, astfel că, dacă va trece de Ungaria, România va pleca de la 0 puncte, ceea ce taie, practic, orice şansă de accedere în semifinale.