ROMANIA MUNTENEGRU. Vlad Chiricheş ratează meciul cu România-Muntenegru din preliminariile CM 2018

ROMANIA MUNTENEGRU. Vlad Chiricheș, fundașul lui Napoli, va rata partida ROMANIA MUNTENEGRU, programată, duminică, 4 septembrie, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în preliminariile Cupei Mondiale 2018, anunță site-ul FRF. ROMANIA MUNTENEGRU va fi LIVE VIDEO la TVR.

02 sept. 2016, 09:54
ROMANIA MUNTENEGRU. Vlad Chiricheş ratează meciul cu România-Muntenegru din preliminariile CM 2018

ROMANIA MUNTENEGRU. Staff-ul medical al echipei naționale a decis, vineri, că Vlad Chiricheș nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul ROMANIA MUNTENEGRU. În aceste condiții, stoperul de 26 de ani se va întoarce la echipa de club pentru recuperare, menționează sursa amintită.

ROMANIA – MUNTENEGRU. Prime IMENSE pentru „tricolori” în cazul calificării la CM 2018

ROMANIA MUNTENEGRU. Miercuri, Vlad Chiricheș a acuzat o înrăutățire a durerilor mai vechi la genunchiul stâng, iar staff-ul medical a decis să-l oprească de la antrenamente. Vineri s-a constatat că șansele ca Vlad să fie apt de joc pentru meciul de duminică sunt minime și s-a decis de comun acord cu fotbalistul ca acesta să plece la Roma pentru a efectua o artroscopie.

ROMANIA MUNTENEGRU. Selecționerul Christoph Daum are la dispoziție următorii fundași pentru partida de duminică: Cristian Săpunaru (Astra), Valerică Găman (Karabukspor), Cosmin Moți (Ludogoreț Razgrad), Dragoș Grigore (Al Sailiya/Qatar), Bogdan Vătăjelu (CS Universitatea Craiova), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (Steaua București).

ROMANIA MUNTENEGRU. Anunţ ÎNGRIJORĂTOR al lui Christoph Daum

ROMANIA MUNTENEGRU. România întâlnește, duminică 4 septembrie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, selecționata Muntenegrului, în prima partidă a campaniei de calificare la CM 2018. ROMANIA MUNTENEGRU va fi LIVE VIDEO la TVR.