România-Norvegia, la CM de Handbal. Antrenorul nordicilor se teme de Neagu: E printre cele mai bune din lume

Semifinala România-Norvegia, programată vineri, la Campionatul Mondial de Handbal, a fost prefaţată de conferinţa de presă a celor doi selecţioneri, Tomas Ryde şi Thorir Hergeirsson, iar subiectul principal a fost jucătoarea noastră, Cristina Neagu.

18 dec. 2015, 08:34
România-Norvegia, la CM de Handbal. Antrenorul nordicilor se teme de Neagu: E printre cele mai bune din lume

Tomas Ryde, antrenorul României, şi Thorir Hergeirsson, cel al Norvegiei, au împărţit aceeaşi masă la conferinţa de presă, dar Cristina Neagu a fost principala temă de discuţie.

Citeşte şi Cristina Neagu, după victoria senzaţională cu Danemarca: Să le fie ruşine celor care ne-au criticat

Cristina este una dintre cele mai bune jucătoare de handbal din lume la ora actuală, fără nicio îndoială. Nu o vom înfrunta doar pe Cristina Neagu, vom înfrunta şi restul jucătoarelor din echipa României. E important să ne amintim acest lucru„, a spus Thorir Hergeirsson.

Citeşte şi Presa daneză, despre victoria Românei la CM de handbal: Poveste cu final teribil, cu Neagu în rol de răufăcător

Cristina vrea să fie cea mai bună şi vrea ca în jurul ei să aibă jucătoare bune. Am mai avut jucătoare de genul acesta înainte şi e un lucru grozav să lucrezi cu cele mai bune jucătoare. Sunt foarte fericit pentru acest lucru„, a declarat Tomas Ryde.

România – Norvegia, în semifinalele Campionatului Mondial de Handbal, se va juca vineri seara, de la ora 21.45, în direct la Dolce Sport.