ROMÂNIA – NORVEGIA LIVE VIDEO ONLINE 2020. Veste bună înaintea meciului din Liga Naţiunilor

Rezultate negative la Covid-19 pentru jucătorii naţionalei de fotbal înaintea meciului cu Norvegia.

RomaniaTV.net
14 nov. 2020, 10:50
ROMÂNIA – NORVEGIA LIVE VIDEO ONLINE 2020. Veste bună înaintea meciului din Liga Naţiunilor

ROMÂNIA – NORVEGIA LIVE VIDEO ONLINE 2020.

Toţi jucătorii şi toţi membrii staff-ului naţionalei au rezultate negative la testele Covid-19, înaintea meciului cu Norvegia, din Liga Naţiunilor.

„Au sosit rezultatele testării COVID efectuate ieri la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, în baza căreia putem juca împotriva Norvegiei. Toţi jucătorii şi toţi membrii staff-ului naţionalei au rezultate NEGATIVE, aşadar concentrare maximă, baftă şi sacrificiu! E nevoie de ziua revanşei!”, a anunţat frf.ro. În schimb, este alarmă în tabara naționalei Norvegiei cu două zile înaintea partidei cu România din Liga Națiunilor. Fundașul de la Galatasaray, Omar Elabdellaoui, a fost depistat pozitiv, iar selecționerul echipei a anulat antrenamentul de vineri.

Naţionala României va întâlni Norvegia duminică seară, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupele Ligii Naţiunilor.

NORVEGIA – ROMANIA 4-0. Dezastru la Oslo! „Tricolorii”, călcaţi în picioare!

ROMÂNIA – NORVEGIA LIVE VIDEO ONLINE 2020. Ali Palabiyik va arbitra meciul

O brigadă de arbitri din Turica, cu Ali Palabiyik la centru, va conduce meciul România – Norvegia, din etapa a V-a a Grupei A a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, informează FRF. El va fi ajutat de arbitrii asistenţi Ceyhun Sesiguzel şi Serkan Cimen, iar al patrulea oficial va fi Abdulkadir Bitigen.

Ali Palabiyik (39 ani), arbitru în prima ligă turcă din 2012 şi deţinător al ecusonului FIFA din 2015, a mai condus partida Portugalia U21 – România U21 din 2018, în preliminariile Euro U21 2019, debutul lui Mirel Rădoi ca selecţioner.
Tricolorii au învins atunci cu 2-1 într-un meci dramatic, cu doi eliminaţi şi alte multe cartonaşe galbene încasate, plus penalti pentru lusitan în final, parat de Ionuţ Radu. A fost meciul esenţial pentru calificarea la turneul final  a României.

Cealaltă întâlnire a arbitrului turc legată de echipe româneşti vine de la nivel de club, el conducând partida Lazio – CFR Cluj, scor 1-0, în noiembrie 2019, în grupele Europa League.

Meciul România – Norvegia va avea loc, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

ROMÂNIA – NORVEGIA LIVE VIDEO ONLINE 2020. Man: Sperăm să dăm sută la sută. Nu mi-e frică de Haaland

Dennis Man a declarat, miercuri seară, după meciul amical România – Belarus, scor 5-3, că per total a fost un joc bun. El a menţionat că speră ca tricolorii să dea “sută la sută” în confruntarea cu Norvegia, din Liga Naţiunilor.

“Am făcut o primă repriză bună. În repriza a doua cred că ne-am relaxat puţin. Per total a fost un meci bun. Într-un fel da, îmi doream mult să fiu alături de ei (n.r. – de naţionala under 21), dar pe de altă parte sunt fericit că sunt aici. Orice jucător din România îşi doreşte să fie la echipa naţională”, a afirmat Dennis Man la ProX.

Man a precizat că nu se gândeşte la posibilitatea ca prestaţiile bune de la naţională să îl propulseze la un club mare. “Nu mă gândesc la asta, nu este un target acest lucru, eu încerc de la meci la meci să cresc. Vom vedea pe viitor. Aş prefera să câştig titlul cu echipa mea iar apoi să iau o decizie foarte bună pentru mine”.

Înainte de meciul naţionalei cu Norvegia, Man a glumit în legătură cu rivalul Haaland: “Ne aşţeaptă un meci greu,, cu o echipă cu jucători de valoare. Sperăm duminică să dăm sută la sută. Nu mi-e frică de Haaland, văd că-şi face freza… Glumesc. Este un jucători de valoare, tot respectul pentru el”.

Mirel Rădoi și soluția magică prin care poate fi oprit Haaland

Și jucătorii naționalei României sunt testați regulat. Până acum nu au fost probleme. Echipa lui Mirel Rădoi nu a avut nicio emoție de acest gen și a jucat partida cu Belarus. Tricolorii au câștigat cu 5-3, iar pentru prima reprezentativă ar trebui să urmeze confruntarea cu Norvegia, programată duminică, 15 noiembrie, pe Arena Națională, din penultima etapă a grupei 1 din Divizia B a Ligii Națiunilor.

„Dacă nu reușesc jucători din Bundesliga să-l oprească pe Haaland, vă dați seama că și pentru noi este foarte greu. Când echipa lui este în posesie, marea majoritate a acțiunilor se desfășoară în partea noastră dreaptă defensivă, am identificat situațiile când devine periculos, dar ca să glumim un pic, trebuie să punem un sniper (n.n. lunetist) în tribună ca să-l oprim. Va trebui, când Odegaard intră în posesie, spre exemplu, unul dintre jucătorii din apropierea lui Haaland trebuie să iasă imediat la intercepție, iar celălalt să asigure dublajul”, a spus Mirel Rădoi, într-o conferință de presă.

Dacă nu reușesc jucători din Bundesliga să-l oprească pe Haaland, vă dați seama că și pentru noi este foarte greu. Când echipa lui este în posesie, marea majoritate a acțiunilor se desfășoară în partea noastră dreaptă defensivă, am identificat situațiile când devine periculos, dar ca să glumim un pic, trebuie să punem un sniper (n.n. lunetist) în tribună ca să-l oprim”, a declarat Mirel Rădoi.

Programul naționalei în luna noiembrie:
15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV