România, raiul medicilor falşi. Un fost văcar sau zidar punea plombe la Gruiu. REPORTAJ cu camera ascunsă VIDEO

Poliţiştii din Ilfov fac sâmbătă percheziţii la locuinţa unui bărbat din comuna Gruiu, carea r fi exercitat fără drept această profesie pentru locuitorii comunei.

RomaniaTV.net
09 feb. 2019, 13:30
România, raiul medicilor falşi. Un fost văcar sau zidar punea plombe la Gruiu. REPORTAJ cu camera ascunsă VIDEO

UPDATE: Bărbatul acuzat că a practicat fără drept stomatologia în comuna Gruiu, căruia poliţi;tii i-au percheziţionat sâmbătă locuinţa, respinge acuzaţiile şi precizează că soţia sa este stomatolog, iar cabinetul este funcţional din 1992.

Întrebat, la ieşirea de la audieri, de când practică această meserie, el e replicat: „Culmea e că nu practic această meserie”.

El a precizat că soţia sa este medic stomatolog şi cabinetul e funcţional din 1992.

„Eu sunt la o specializare de medicină. Nu sunt zidar, să ştiţi”, a declarat bărbatul, răspunzând şi informaţiilor din presă în legătură cu profesia sa reală.

De asemenea, a negat că ar fi făcut vreo intervenţie chirurgicală ca stomatolog.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează o percheziţie domiciliară, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept”, anunţă poliţia.

Activitatea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, întocmit în urma sesizării din oficiu a poliţiştilor, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Chiar dacă unii îl stiu zidar iar alții văcar, acum practică ilegal meseria de medic stomatolog în comuna Gruiu din județul Ilfov. Costel Sandu a furat talentul de la soție și și-a amenajat cabinetul acasă, în satul Lipia. Chiar dacă nu are autorizație pentru a profesa ca dentist, majoritatea țăranilor sunt foarte mulțumiți de felul în care au fost tratați de Costel. Mai puțin cei care îi cunosc trecutul. La Colegiul Medicilor Dentiști din Ilfov nimeni nu a auzit de el.

Urmăriţi un reportaj despre „stomatologul” Costel: