România s-a făcut de RUŞINE în preliminariile EURO. Calificarea este RATATĂ

Selecţionata sub 19 ani a României, pregătită de Doru Isac, a pierdut, luni, şi cel de-al treilea meci din cadrul turneului de calificare la Turul de Elită al Campionatului European 2015, după ce a fost învinsă de echipa similară a Georgiei, gazda partidelor din Grupa a 11-a.

13 oct. 2014, 14:38
România s-a făcut de RUŞINE în preliminariile EURO. Calificarea este RATATĂ

România a cedat cu 1-3 meciul cu Georgia şi a terminat pe ultimul loc în grupa din care au mai făcut parte Cipru şi Muntenegru. În primele două meciuri din grupă, România a pierdut cu acelaşi scor, 0-1.

Citeşte şi Rezultat RUŞINOS pentru FOTBALUL ROMÂNESC

Unicul gol al României de la acest turneu de calificare a fost reuşit de atacantul echipei Internazionale Milano, George Puşcaş, în minutul 1 al jocului de luni.

În această partidă, Doru Isac a folosit următoarea echipă: Negrilă – Manea, Crişan (Rădulescu ’72), Halmaghe, Gherghe – Olteanu – Căruţă (Ionaşcu ’38), Ivan, Tudorie (Akari ’65), Balaure – Puşcaş.

În celălalt meci al grupei, Cipru a fost învinsă de Muntenegru, scor 6-3. La Turul de Elită s-au calificat Muntenegru (9 puncte) şi Georgia (6 puncte). Cipru a fost pe locul 3, cu 3 puncte.