România, șocată de moartea celebrului finanțist CEC: „Nu ne vine să credem!”

Tragedie în lumea finanțiștilor din România. Un reputat expert din cadrul CEC a decedat, din cauza unui accident casnic.

13 iul. 2023, 08:44
România, șocată de moartea celebrului finanțist CEC: „Nu ne vine să credem!”

Adrian Tonița, directorul sucursalei CEC Bank din Vaslui, a murit în această săptămână, într-un mod „prostesc” – accident casnic.

Finanțistul încerca să monteze niște panouri solare pe casa din Bârlad, moment în care l-a prins ploaia și s-a electrocutat letal. Medicii au ajuns la fața locului, dar nu au putut decât să contate decesul. Ambulanțierii au încercat să-l resusciteze pe Adrian Tonița, dar fără succes.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21:45.

După constatarea decesului, trupul neînsuflețit al șefului din cadrul CEC Bank a fost transportat la morga din Vaslui, pentru a fi supus autopsiei.

Moartea directorului CEC a șocat comunitatea locală

Un angajat anonim al CEC Bank și-a exprimat cu stupoarea cu privire la evenimentul nefericit:

„Nu ne vine să credem! Un om atât de jovial, atât de bun și un profesionist, să plece de lângă noi atât de devreme!

Avea doar 56 de ani și toată viața înainte! Moartea sa este una violentă și dacă mă întrebați pe mine, inexplicabilă. Dar probabil că așa i-a fost scris”, a declarat presei locale angajatul CEC.

Unii au fost convinși că a fost vorba despre o glumă în privința directorului CEC, în vâstă de 55 de ani.

„Colegii de la CEC sunt șocați de moartea acestuia. La mulți dintre ei nu le-a venit să creadă. Cei mai sceptici au mers pe ideea unei glume macabre.

Dar, până la urmă, zvonul s-a adeverit. Și oamenii care-l cunoșteau, rudele sau prietenii, au fost șocați, mai ales că Adrian Tonița avea o sănătate de fier”, scrie presa din Vaslui – Vremea Nouă.