România-Spania 2-2, la Galaţi, în Grupa Mondială II a Fed Cup. Begu a restabilit egalitatea

România și Spania sunt la egalitate, 2-2, după ce Irina Begu a învins-o pe Silvia Soler-Espinosa, cu 6-2, 6-4, duminică, pe Patinoarul ''Dunărea'' din Galați, în primul tur al Grupei Mondiale II a competiției de tenis pe echipe feminine Fed Cup.

08 feb. 2015, 13:56
România-Spania 2-2, la Galaţi, în Grupa Mondială II a Fed Cup. Begu a restabilit egalitatea

Irina Begu a învins-o fără drept de apel pe Silvia Soler Espinosa în al doilea meci al zilei de la Fed Cup, scor 6-2, 6-4. Astfel, după patru meciuri, scorul între România şi Spania a ajuns la 2-2, potrivit gsp.ro.

Românca a început meciul cu un break, după care jucătoarea din Spania a revenit cîştigînd două game-uri consecutive, însă pînă la finalul primului set n-a mai cedat şi a învins-o pe Espinosa.

Setul doi a fost identic cu primul în ceea ce priveşte debutul. Irina a reuşit break-ul încă din din start şi a demoralizat-o complet pe Espinosa, însă spanioloaica n-a cedat şi a reuşit să meargă cap la cap cu Irina pînă la scorul de 4-4. Jucătoarea noastră s-a desprins decisiv pe final şi a făcut scorul la general 2-2.

Meciul decisiv va fi la dublu şi va începe după ora 16:15. România va fi reprezentată de Irina Begu şi Monica Niculescu, iar Spania le va avea pe Muguruza şi Arruabarrena.

La finalul meciului, Irina a comentat victoria obţinută: „Avem mare nevoie de spectatori. Acum va urma un meci foarte important pentru noi. Voi juca alături de Monica în proba de dublu. A fost un meci foarte greu pentru că era o miză foarte mare. Mă bucur că am cîştigat. Acum mă voi concentra pe dublu. Nu mai simt oboseala datorită adrenalinei care este aici la Galaţi„, a spus Irina Begu.

Citeşte şi: Grupa Mondială II Fed Cup: HALEP – MUGURUZA 4-6, 3-6