ROMANIA SPANIA. Arbitru de top la meciul România – Spania din preliminariile Euro 2020

ROMANIA SPANIA. Deniz Aytekin, din Germania, va arbitra meciul România-Spania, din preliminariile Euro 2020, programat, joi, 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

02 sept. 2019, 12:57
ROMANIA SPANIA. Arbitru de top la meciul România – Spania din preliminariile Euro 2020

ROMANIA SPANIA. Deniz Aytekin va fi ajutat de conaţionalii Eduard Beitinger, Rafael Foltyn şi Tobias Stieler (al patrulea oficial). Observator va fi Zoran Petrovic (Serbia).

ROMANIA SPANIA. Ce post TV transmite în direct meciul ROMANIA – SPANIA

ROMANIA SPANIA. Deniz Aytekin (41 de ani) este un arbitru de origine turcă, iar dincolo de fotbal este implicat în antreprenoriatul online, controlând o companie în domeniu. Este renumit pentru atenţia pe care o acordă pregătirii fizice, având un preparator personal. A debutat ca arbitru în Bundesliga în septembrie 2008, iar din 2011 este arbitru FIFA. A condus partida Danemarca-România din preliminariile Cupei Mondiale 2018, încheiată 1-1, în care a acordat cinci cartonaşe galbene tricolorilor şi l-a eliminat pe Cristi Ganea. În 2018, a oficiat la partida FCSB – Lazio 1-0 din Europa League. Totodată, a oficiat celebrul Barcelona – PSG 6-1 din Liga Campionilor în 2017.

ROMANIA SPANIA. Semnal de alarmă tras de FRF: avertisment TERIBIL

ROMANIA SPANIA. România va întâlni Spania, pe 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti.


loading...
Partenerii noștri