ROMANIA SPANIA. Semnal de alarmă tras de FRF: avertisment TERIBIL

ROMANIA SPANIA. FRF ii avertizeaza pe suporterii romani cu o zi inaintea meciului ROMANIA - SPANIA, programat, joi, pe Arena Nationala, de la ora 21:45, in cadrul preliminariilor Euro 2020.

04 sept. 2019, 15:02
ROMANIA SPANIA. Semnal de alarmă tras de FRF: avertisment TERIBIL

ROMANIA SPANIA. „Tricolorii” risca sa se aleaga din nou cu stadionul suspendat daca suporterii romani, recidivisti, vor calca pe bec la meciul contra ibericilor.

ROMANIA SPANIA. Ce post TV transmite în direct meciul ROMANIA – SPANIA

ROMANIA SPANIA. „Romania-Spania inseamna ultimul meci pe Arena Nationala din aceste preliminarii inaintea duelurilor cu Norvegia si Suedia (tot pe Arena Nationala), decisive pentru calificarea noastra la Euro 2020. Orice torta, orice banner, scandare rasista sau xenofoba ori cu caracter politic ne poate face sa jucam peste cateva saptamani fara spectatori meciurile cruciale cu Norvegia si Suedia”, se arata intr-un comunicat al FRF.

ROMANIA SPANIA. „Romania – Spania inseamna intoarcerea „tricolorilor” pe Arena Nationala dupa aproape un an, echipa nationala revine si o primim cu un comportament care ne onoreaza. De asemenea, Romania – Spania inseamna meciul test al UEFA pentru Romania si pentru Bucuresti, in perspectiva organizarii Euro 2020 pe Arena Nationala. Orice incident, torta aprinsa, banner, scandare rasista, xenofoba sau cu caracter politic ne poate lua din bucuria uriasa de a fi gazde la un Campionat European. Romania-Spania inseamna si un meci de gala, impotriva unei campioanei mondiale si europene, astfel ca impreuna vom arata ca ne ridicam la nivelul adversarilor nu doar pe teren, ci si in tribune”, se mai scrie in comunicatul FRF.

ROMANIA SPANIA. Arbitru de top la meciul România – Spania din preliminariile Euro 2020

ROMANIA SPANIA. Anul trecut, in Nations League, nationala Romaniei a jucat fara suporteri meciurile de pe teren propriu cu Lituania si Muntengru.

ROMANIA SPANIA. Meciul dintre Romania si Spania este programat joi, de la ora 21:45, in direct la Pro TV.