România Te Vede. Strigăte de disperare pentru ajutor

Zeci de mii de oameni îngenuncheaţi de iarnă şi de frig. Case îngropate de zăpadă, animale îngheţate. Oameni care au pierdut lupta cu infernul alb. Strigătele de disperare ale acestora au ajuns până la noi.

RomaniaTV.net
11 feb. 2012, 10:04
România Te Vede. Strigăte de disperare pentru ajutor

Mesaje din zone uitate de autorităţi au fost primite de România TV, iar reporterii au stat de vorbă cu mai mulţi oameni care se află în situaţii cu adevărat disperate.

Sunt poveşti incredibile. O doamnă din Bucureşti ne-a sunat şi ne-a povestit că tatăl ei, în vârstă de 78 de ani, stă izolat de 11 zile în satul Căiasa, comuna Sihlea, Vrancea. Bărbatul, care a suferit recent un accident vascular cerebral, nu mai are medicamente, nu mai are apă şi mâncare. Iar autorităţile nu au ajuns la el.

Doamna Lucica Ţăranu ne-a sunat să ne spună că nu mai ştie nimic de fratele ei de aproape o săptămână. Bărbatul este izolat în satul Sinaia, din judeţul Buzău.

Victoria Dancu din Cluj Napoca ne-a semnalat că are părinţii şi sora izolaţi în comuna Balta-Albă din judeţul Buzău, la aproximativ 15 kilometri de Râmnicu Sărat. Încearcă să dea de ei de o săptămână, dar spune că nimeni nu răspunde la telefon în întreg satul.

România Te Vede şi te ascultă, iar toate problemele pe care le semnalezi vor fi cunoscute de o ţară întreagă. Vă aşteptăm mărturiile din zonele sinistrate la numărul de telefon 0727.737.111. Ne puteţi semnala problemele cu care vă cofruntaţi şi pe [email protected]