România TV a înregistrat audienţe-record duminică, în raport cu Antena 3

Ştirile şi ediţiile speciale ale România TV sunt din ce în ce mai urmărite de telespectatori. Şi pe parcursul zilei de duminică, România TV a devansat categoric Antena 3 pe mai multe segmente orare. Este pentru a doua săptămână consecutiv când România TV înregistrează audienţe-record în raport cu principalul său concurent.

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 13:44
România TV a înregistrat audienţe-record duminică, în raport cu Antena 3

Ştirile şi emisiunile difuzate de România TV au devansat duminică categoric postul concurent Antena 3. Începând cu ora 15, timp de cinci ore consecutiv, România TV a obţinut o cotă de piaţă de 6,9 la sută pe publicul din mediul urban cu vârsta peste 18 ani şi situaţie socială peste medie. În acelaşi interval, cota de piaţă a postului concurent, Antena 3, a fost de doar 4,9 la sută.

Cea mai mare cotă de piaţă au înregistrat-o ştirile de la ora 15. Cota de piaţă înregistrată de România TV a fost de 8,3 la sută. Antena 3 a rămas cu mult în urma postului de ştiri România TV obţinând o cotă de piaţă de 6,3 la sută.

Cea mai mare diferenţă s-a înregistrat la ora 19 cand ediţia specială „România exclusiv” realizată de Simona Gheorghe a obţinut o cotă de piaţă de 7,9 la sută. Pe acelaşi interval orar, Antena 3 a obţinut o cotă de piaţă de doar 4,5 la sută. Este o nouă audienţă-record obţinută de România TV în faţa principalului său concurent, Antena 3.

Cu cea mai bună echipă de jurnalişti, România TV continuă să difuzeze cele mai bune informaţii şi imagini. România TV este televiziunea care dă prima ştirea şi are invitaţi care fac diferenţa.

Şi ROMÂNIATV.NET a obţinut o performanţa remarcabilă. În decembrie, ROMÂNIATV.NET a înregistrat aproape 2 milioane de vizitatori unici.