România TV a spulberat concurenţa. Creştere spectaculoasă în topul audienţelor, e al doilea cel mai urmărit post din ţară

România TV a urcat în topul naţional al televiziunilor, devenind al doilea cel mai urmărit post tv şi, totodată, liderul televiziunilor de ştiri.

05 sept. 2019, 06:45
România TV a spulberat concurenţa. Creştere spectaculoasă în topul audienţelor, e al doilea cel mai urmărit post din ţară

Topul talk-show-urilor este condus de emisiuni de la România TV. Emisiunea România Exclusiv, realizată de Simona Gheorghe, a fost liderul topului pe toate targeturile. A avut o medie de 738.000 de privitori din toată țara, față de 662.000 în iulie.

Punctul culminant, emisiune moderată de Victor Ciutacu, a fost pe doi, cu o medie de 654.000 de urmăritori. România la raport, tot de la România TV, realizată de Andreea Creţulescu, a fost pe trei.

Potrivit cifrelor paginademedia.ro, tinerii s-au uitat tot la România TV. Primele trei poziții au fost ocupate de talk show-uri ale stației de știri.

De notat că, în iulie, România TV avea doar primul loc pe segmentul comercial, locurile doi și trei erau ocupate de producții Antena 3. Creșterile sunt considerabile. Luna trecută, Punctul culminant era pe locul șapte, cu 27.0000 de privitori, acum este pe doi, cu 69.000 de privitori. În aceeași situația s-a aflat și talk show-ul România la raport.