Ponta L-A BĂTUT pe Băsescu în AUDIENŢE. România TV, DUBLU faţă de Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a înregistrat o audienţă dublă la România TV faţă de cea a preşedintelui Traian Băsescu de la Realitatea TV. Ponta a fost urmărit in medie de 613.000 de telespectatori pe minut, iar Traian Băsescu de doar 336.000.

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 11:57
Ponta L-A BĂTUT pe Băsescu în AUDIENŢE. România TV, DUBLU faţă de Realitatea TV

Editia specială de la România TV realizată de Andreea Creţulescu şi Victor Ciutacu, al cărei invitat a fost primul-ministru Victor Ponta a înregistrat o cotă de piaţă de 5,6 la sută pe publicul din mediul urban şi rural. Traian Basescu a înregistrat la nivel naţional o cotă de piaţă de doar 3,8 la sută.

ROMANIATV.NET – SITE-UL NUMĂRUL 1 în online-ul românesc

În intervalul orar 21.00 – 22.00, premierul Victor Ponta a înregistrat o cotă de piaţă-record de 6,1 la sută la nivel naţional. Amănuntele premierului despre plângerea penală făcută preşedintelui după ameninţarea senatoarei Gabriela Firea au fost urmărite de mult mai multi telespectatori faţă de cei care au ales să îl asculte pe Băsescu cu o zi în urmă în acelaşi interval orar la Realitatea TV. Cota de piaţă înregistrată de Traian Băsescu a fost de doar 3,2 la sută.