România TV, cea mai urmărită televiziune de ştiri în ziua alegerilor parlamentare. Cotă de piață record

ROMÂNIA TV a fost si in ziua alegerilor cea mai urmărită televiziune de știri! Peste cinci milioane de telespectatori au ales să se informeze și să privească spectolul alegerilor parlamentare la România TV!

07 dec. 2020, 14:21
România TV, cea mai urmărită televiziune de ştiri în ziua alegerilor parlamentare. Cotă de piață record

România Tv, cea mai urmărită televiziune de ştiri în ziua alegerilor parlamentare. Postul tv a fost liderul absolut al televiziunilor de știri pe parcursul întregii zile de ieri! Votul liderilor politici, datele de prezenta si rezultatele votului au înregistrat cea mai mare audiență a postului de televiziune.

Cota de piață înregistrată de televiziunea de ştiri la nivel național a fost una record, de peste zece la suta!

România Tv, cea mai urmărită televiziune de ştiri în ziua alegerilor. Postul de ştiri, urmărit de un număr recod de telespectatori

În Punctul culminant al zilei, românii au ales sa se informeze de la România TV. Rezultatele alegerilor parlamentare au fost urmărite de un număr record de telespectatori.

Cota de piață înregistrată de televiziunea de ştiri a fost de peste 15 la sută. Acestea sunt datele oficiale de audiență la nivel național, pe tot publicul din orașe și sate și nu manipulări ale televiziunilor codașe!

România tv nu și va trăda niciodată telespectatorii! Aici sunt știrile și invitații care fac audiența!

Victor Ciutacu: Votanții și telespectatorii au întotdeauna dreptate

„Fie că vă place sau nu, alegerile astea au confirmat, dacă mai era nevoie, în industria din care îmi câștig pâinea și care mă interesează, o stare de fapt: Romania TV
este de departe cel mai urmărit post de știri din țară. Iar faptul că la ora 21, în momentul anunțării rezultatelor, noi am bătut și veșnicul lider Pro TV, spune extrem de mult.
Întotdeauna am ținut cu casa. Mi-am ajutat și mi-am apărat colegii ori de câte ori a fost nevoie. Dar acum, după o zi de coșmar pentru mine, primul scrutin când am stat acasă și am contribuit de la distanță fix cât mi-a permis contextul, mă înclin public în fața lor. Sunt mândru de ei. Au fost admirabili, iar publicul vede și simte asta. Votanții și telespectatorii au întotdeauna dreptate”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Citeşte şi Audienţe 1 decembrie. România TV, cel mai urmărit post de ştiri. Pro TV, învins de Antena 1 chiar de ziua lui

Postul Antena 3, umilit de România TV de 1 decembrie

De ziua Naţională a României,  postul Antena 3 a fost umilit de România TV,  la nivel comercial, naţional, dar şi urban.

Național. România TV fost urmărit de 434.000 de persoane, în timp ce  Antena 3 a avut doar 185.000 de urmăritori.

Urban. Şi la acest nivel, 214.000 au ales să urmărească România TV, în timp ce Antena 3 a obţinut 120.000.

Comercial. Aici, la acest segment, România TV a fost urmărit de 25.000 de persoane, ocupând locul 5 în clasament, în timp ce Antena 3 nu se regăseşte în top.