Audienţe 1 decembrie. România TV, cel mai urmărit post de ştiri. Pro TV, învins de Antena 1 chiar de ziua lui

Audienţe 1 decembrie. Pentru prima dată în istoria de 25 de ani a trustului, Pro TV a fost învins de Antena 1 chiar de ziua lui. Postul din Pache Protopopescu a fost înfiinţat de Ziua României, astfel are motiv dublu de sărbătoare.

02 dec. 2020, 18:17
Audienţe 1 decembrie. România TV, cel mai urmărit post de ştiri. Pro TV, învins de Antena 1 chiar de ziua lui
Pro TV, învins de Antena 1 chiar de ziua lui

Audienţe 1 decembrie. Toată ziua a fost fruntaş postul Antena 1, oe toate segmentele de public. Puțin peste 850.000 de privitori s-au uitat, în medie, la Antena 1 în prima zi din decembrie, scrie Paginademedia.ro.

Pro TV, de ziua lui, s-a clasat pe poziția secundă pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Aproximativ 786.000 de privitori au urmărit programele propuse de Pro TV pe 1 decembrie.

Citeşte şi: Demisie la Ştirile Pro TV. Vedeta va prezenta jurnalul la o altă televiziune

Audienţe 1 decembrie

În ceea ce privește prime-time-ul (19:00-23:00), Pro TV a stat și mai rău pe național, acolo unde a căzut pe locul trei. Pe urban și comercial a revenit pe doi, dar sub Antena 1.

De menționat că Chefi la Cuțite a învins, de asemenea, Vocea României. Chefii au condus topul pe toate segmentele, în timp ce ediția specială din Vocea s-a clasat pe trei pe național și urban, potrivit sursei menţionate mai sus.

Postul Antena 3, umilit de România TV

O lovitură dură a primit şi postul Antena 3, care a fost umilit de România TV,  la nivel comercial, naţional, dar şi urban.

Național. România TV fost urmărit de 434.000 de persoane, în timp ce  Antena 3 a avut doar 185.000 de urmăritori.

Urban. Şi la acest nivel, 214.000 au ales să urmărească România TV, în timp ce Antena 3 a obţinut 120.000.

Comercial. Aici, la acest segment, România TV a fost urmărit de 25.000 de persoane, ocupând locul 5 în clasament, în timp ce Antena 3 nu se regăseşte în top.

Citeşte şi: Elena Lasconi are o avere considerabilă. Ce salariu avea la Pro TV prezentatoarea care a devenit primar la Câmpulung Muscel

Vocea României, ediţie specială de 1 decembrie

Emisiunea Vocea României a fost anulată în acest an de PRO TV, din cauza pandemiei de COVID-19. Însă postul TV a venit cu o surpriză pentru telespectatori. Aceasta a revenit pe post cu o ediţie specială de 1 decembrie.

Vocea României a avut o ediţie specială care a fost difuzată pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, când Pro TV a sărbătorit 25 de ani de existenţă. De altfel, postul de televiziune a difuzat pe parcursul întregii zile programe speciale.