România TV, cel mai spectaculos program de Revelion PROMO VIDEO

Revelionul 2024 va fi cu totul și cu totul special la România TV. Pentru prima oară in format HD, la Super-Revelionul României vor fi in acest an măști, duete și scenete comice. Peste 150 de vedete, politicieni și artiști de top se vor confrunta într-un show de neegalat.

26 dec. 2023, 14:00
România TV, cel mai spectaculos program de Revelion PROMO VIDEO
România TV, cel mai spectaculos program de Revelion PROMO VIDEO

România TV, cel mai spectaculos program de Revelion. Personalităti ale României vor deveni in premiera actori de comedie. Medicul Monica Pop, avocata Alice Draghici, cântărețul Aurel Tămaș și nenumarate vedete vor juca roluri de senzație in scenetele comice ale revelionului România TV.

Mai mulți politicieni, cântăreți si vedete vor fi in spatele unor măști celebre – Donald Trump, Barack Obama, Kim Jong-un, Vladimir Putin, Hillary Clinton sau mascați spectaculos in animale. Va fiun revelion al misterelor si al hohotelor de râs deoarece invitatii vor incerca să deconspire măstile fabuloase.

De asemenea, politicienii, analistii si jurnalistii vor face duete de senzatie cu artisti precum Vali Vijelie, Vladuta Lupau, Georgiana Lobont, Maria Deagomiroiu, Jean de la Craiova, Adriana Antoni, Nicu Paleru, Mioara Velicu, Maria Cârneci, Nelu Vlad, Gheorghe Gheorghiu si multi multi altii.

România TV va produce surpriza Anului Nou in televiziune. Super-revelionul României cu măști, duete și scenete va fi un maraton de melodii îndrăgite si de voie-bună care va dura 16 ore.