România TV, cel mai urmărit post de ştiri în ziua de Crăciun

De Crăciun, românii au ales informaţiile şi ediţiile speciale România TV, care a fost cel mai urmărit post de ştiri. România TV a înregistrat o cotă de piaţă-record devansând categoric Antena 3, B1 şi Realitatea TV.

26 dec. 2013, 10:55
România TV, cel mai urmărit post de ştiri în ziua de Crăciun

România TV a fost de Crăciun cel mai urmărit post de ştiri din ţara noastră. Cota de piaţă înregistrată de România TVa fost de 3,8 la sută la nivel naţional. Atat in mediul urban cat si in cel rural, stirile si editiile speciale Romania TV au fost urmarite de 242 de mii de telespectatori în medie pe minut.

În cel mai vizionat tronson orar al zilei, România TV s-a distanţat categoric de concurenţii săi. Telespectatorii au ales România TV pentru informaţiile despre vreme, pentru înregistrarea cu Gigi Becali din închisoare şi pentru interviul cu plutonierul care l-a executat pe Ceauşescu. În intervalul 19-22, România TV a înregistrat o cotă de piaţă de 3,6 la sută.

Vârful zilei a fost 740.000 de telespectatori si s-a înregistrat cu ediţia specială realizată de Cristina Şincai, la ora 20.00. Informaţiile în exclusivitate au făcut ca România TV să aibă o cotă de piaţă dublă faţă de următorul clasat în topul audienţelor.

România TV a înregistrat o cotă de piaţă de 4,4 la sută, Antena 3 a înregistrat o cotă de piaţă de 2,3 la sută, iar celelalte televiziuni de ştiri au o cotă de piaţă de sub 2 la sută. România TV este televiziunea de ştiri care a castigat cei mai multi telespectatori fideli în 2013.

Cu cea mai bună echipă de jurnalişti, România TV continuă să difuzeze cele mai bune informaţii şi imagini. România TV este televiziunea care dă prima ştirea, iar invitaţii şi temele emisiunilor fac diferenţa.