România TV, peste Realitatea şi B1 TV la audienţe

Telespectatorii au ales şi miercuri România TV. Ştirile în exclusivitate şi invitaţii de excepţie au făcut ca România TV să depăşeasăcă în audienţă posturile concurente, Realitatea TV şi B1 TV, în cele mai importante momente ale zilei.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 12:47
România TV, peste Realitatea şi B1 TV la audienţe

Emisiunea „Ultima Oră” de aseară, realizată de Cătălin Striblea şi Corina Dragotescu, a devansat emisiunile de la posturile concurente pe publicul din zona urbană cu vârsta peste 18 ani, cu educaţie si situaţie materială peste medie.

La România TV s-au uitat în intervalul orar 22.00 -23.00, 101.000 de telespectatori în medie pe minut. În acelaşi interval, la Realitatea TV s-au uitat 92.000 de telespectatori, iar la B1 TV de 35.000 de telespectatori pe minut.

Ştirile România TV de la ora 23.00 au devansat categoric programul Prime Time News realizat de Adriana Nedelea. Ratingul România TV a fost de 1,9, iar Realitatea TV a obţinut de-abia 1,1.

În fiecare minut România TV a avut un număr aproape dublu de telespectatori faţă de Realitatea TV. Şi sinteza celor mai importante ştiri ale zilei de la ora 24 a fost urmărită tot la România TV, care a obţinut un rating de 1,4, în timp ce Realitatea TV a obţinut doar 1,1. Şi de la ora unu, România TV a devansat posturile concurente Realitatea TV şi B1 TV.