România TV, pe primul loc la ştiri în anul 2017

Publicat: Marţi, 02 Ianuarie 2018 12:48 // Actualizat: Marţi, 02 Ianuarie 2018 13:08 // Sursa: romaniatv.net

România TV a fost cel mai urmărit post de televiziune de ştiri în 2017. Datele instituţiei acreditate să măsoare audienţele arată că postul România TV a fost lider anul trecut, pe toate categoriile de public.

Postul de televiziune România TV a fost lider de audienţă, în anul 2017, potrivit datelor instituţiei acreditate să măsoare audienţele.

Aceste date nu sunt pentru anumite ore, zile, săptămâni sau categorii de public. Sunt date pentru tot anul 2017 şi pentru tot publicul din mediu urban şi rural. Postul România TV a avut o audienţă de 1,4, în timp ce principalul post concurent, doar 1,2.

România TV a avut o cotă de piaţă de 6,5%, în timp ce Antena 3, 5,5%.

De asemenea, Super Revelionul României a înregistrat audienţe-record. Telespectatorii au urmărit la România TV melodiile de suflet ale celor mai îndrăgiţi cântăreţi, dar şi duetele inedite cu politicieni, miniştri, jurnalişti, analişti, avocaţi.

Citeşte şi Revelionul România TV, audienţe-record în Noaptea dintre Ani

5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 ian 13:42
Răspunde | Votează email 0 email
O pensionara din Bucuresti
Ma uit la Rtv de cand ati aparut si mult timp am fost foarte multumita deoarece aveti multi reporteri care reusesc sa cuprinda in relatarile lor multe fapte si aspecte cotidiene, lucru meritoriu, de altfel.Problemele puse in discutie si dezbatute cu specialisti constituie inca o nota pozitiva pentru dvs.Am totusi in ultimul timp mai multe nemultumiri si anume:Nu pot intelege motivele pentru care reluati anumite emisiuni in special despre persoane dinfolclor si religie, decedate de prea mult timp, emisiuni cu asa-zise “vedete”(vezi chiar azi la ora de mare audientaOana Zavoranu de acumcativa ani).Nu cred ca nu aveti subiecte care sa fie dezbatute fara astfel de reluari care, marturisesc sincer, ma fac sa schimb canaluldvs.Sper sa tineti seama de parerea care nu este doar a mea. Va doresc un an nou plin de impliniri si emisiuni interesante
07 ian 23:03
Răspunde | Votează email 0 email
Ioana
Romania TV isi are locul in Korea cu asemenea stiri.
06 ian 19:18
Răspunde | Votează email 0 email
gicu
ma p.is pe stirile voastre de c.aca.t.
04 ian 16:32
Răspunde | Votează email 0 email
f.b.
Cel mai urmarit la BIRTURI, din cauza burtierelor asortate.
Turmentat fiind, si vazind o lozinca, acolo, nu-mi mai trebuie decit o dusca si fac ordine in Rominia!
02 ian 16:45
Răspunde | Votează email 0 email
lennwilliams
Cel putin 10 % rating v-au adus emisiunile cu traian basescu !Sa va fie rusine cum il calomniati ca si-a insusit 80% din banii campaniilor electorale! Daca va actioneaza in judecata,AVETI PROBE? Cretinilor !
1
EUR
4.7559
RON
22 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H