România TV, rezultate spectaculoase de audienţă de 1 Decembrie! Postul nr. 1 de ştiri din România a aniversat 11 ani de emisie! Răsturnare incredibilă în topul audienţelor

România TV a fost postul preferat de români de Ziua Naţională a României. Transmisiunile live de la parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, dar şi de la Alba Iulia, alternate cu muzica de petrecere românească, au fost pe placul românilor.

02 dec. 2022, 16:31
România TV, rezultate spectaculoase de audienţă de 1 Decembrie! Postul nr. 1 de ştiri din România a aniversat 11 ani de emisie! Răsturnare incredibilă în topul audienţelor

România TV a înregistrat rezultate spectaculoase de audienţă de Ziua Naţională a României. De 1 Decembrie, când postul nr. 1 de stiri din România a aniversat 11 ani de emisie, românii au preferat emisia România TV.

Transmisiunea live de la parada de la Arcul de Triumf şi momentele artistice inedite cu cei mai iubiți artiști i-au ţinut pe telespectatori în faţa televizorului, pe România TV.

De Ziua Naţională, românii au ales România TV

România TV a fost lider de audienţă, surclasând toate celelalate posturi de ştiri concurente de 1 Decembrie. România Tv a avut o medie de 2.3 All Day, faţă de 1.1 cât a reuşit Antena 3 Cnn.

România TV a transmis live parada militară de la Arcul de Triumf. Iar pe toată durata paradei, postul de ştiri România TV a fost depăşit doar de Pro TV.

Citeşte şi: Parada militară spectaculoasă de Ziua Națională, la Alba Iulia. Traian Băsescu și Emil Constantinescu, marii absenți de 1 Decembrie | VIDEO

Măsurătorile au arătat că în intervalul 11.00 – 12.00, când multe televiziuni din România au transmis imagini de la parada militară de la Arcul de Triumf, postul de televiziune România TV a avut un rating de 4.0 şi un share de 15.1, fiind depăşit doar de Pro TV, cu un rating de 6.6.

Antena 3 CNN s-a clasat pe locul 4 cu un rating de 2.6%.

România TV a făcut din Ziua Națională a României o adevărată zi de sărbătoare și infotainment. Pe tot parcursul zilei zeci de reporteri din întreagă țară au relatat de la fata locului din intreaga tara din marile orase unde romanii sarbatoreau 1 Decembrie. Reportaje, interviuri si multe imagini in premiera cu bucuria romanilor din aproape fiecare judet.

Ca de fiecare data ziua s-a incheiat la televiziunea numarul 1 de stiri cu doua mega-exclusivitati. Interviul cu premierul Nicolae Ciuca in care acesta a vorbit despre guvernare, viitorul Romaniei dar si despre cea mai mare frica a sa si un alt interviu marca Victor Ciutacu cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, viitorul premier al Romaniei.