România TV, televiziune nr.1 de ştiri şi în 2023. Victor Ciutacu: „Nu ne-a dăruit nimeni poziția asta. Am câștigat-o”

România TV a fost cea mai urmărită televiziune de știri în 2023. Într-o postare pe Facebook, Victor Ciutacu le mulţumeşte telespectatorilor, dar nu uită de colegi pentru că, nu-i aşa, "chestiile alea colorate, în mișcare, nu se fac singure".

07 ian. 2024, 15:02
România TV, televiziune nr.1 de ştiri şi în 2023.  Victor Ciutacu: „Nu ne-a dăruit nimeni poziția asta. Am câștigat-o”

România TV a fost numărul 1 şi în 2023, prilej de mulţumiri şi promisiuni pentru Victor Ciutacu, realizorul emisiunii Punctul Culminant, locomotiva postului de ştiri. „În mod uzual, un astfel de material video este însoțit de clasicele mulțumiri adresate telespectatorilor. Fără de care – nu-i așa? – n-am exista. Ceea ce, evident, fac și eu. Deci considerați că deja v-am mulțumit.

Victor Ciutacu: „N-o să zic și eu ca Gică Hagi, „să ne faceți statuie”, dar, când ne-or înlocui roboții, o să ne regretați ca pe Generația de Aur”

Adaug, însă, ceva foarte important. Nu mulțumiri, ci felicitări tuturor colegilor mei de la Romania TV. Pentru că, prin ceea ce fac, vă conving pe voi, cei fără de care n-am exista, să vă uitați zi de zi la noi. Nu cred că ne urmărește cineva din rațiuni sociale sau doar din simpatie. Ci fiindcă vi se pare interesant ce vedeți pe post. Chestiile alea colorate, în mișcare, nu se fac singure. Și nici nu-s rodul inspirației divine a unui strălucitor creier secret. Dacă am ajuns aici, am făcut-o prin noi. Nu ne-a dăruit nimeni poziția asta. Am câștigat-o. Prin muncă, prin talent, prin inspirație, prin mobilizare…

Merităm mai mult. Și, în ceea ce ține de mine, voi face tot ce-mi stă în putință astfel încât să și obținem. Cunosc echipa asta, după cei aproape 11 ani petrecuți în mijlocul ei, nu în vârful vreunui turn de fildeș, ca pe buzunarele mele. Și știu ce poate. D-aia îmi și permit să mă uit în zare, unde „se vede din depărtare…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

ROMÂNIA TV, cea mai urmărită televiziune de știri în 2023. Alege România TV și în 2024 ca să fii informat!

ROMÂNIA TV, cea mai urmărită televiziune de știri în 2023. Alege România TV și în 2024 ca să fii informat!

România TV a fost cea mai urmărită televiziune de știri în 2023. Pe parcursul anului 2023, lună de lună, zi de zi, telespectatori de toate vârstele au ales să urmărească știrile și emisiunile ROMÂNIA TV.

COTA DE PIAȚĂ NAȚIONAL (1 ianuarie – 31 decembrie 2023)
1. ROMÂNIA TV – 6,8 %
2. ANTENA 3/CNN – 5,0 %
3. DIGI 24 – 1,9 %
4. REALITATEA PLUS – 1,8%
5. B1 – 0,7 %

Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMADATA S.R.L.

 

Cele mai importante evenimente, dezvăluiri incendiare, reportaje, interviuri exclusive, anchete, dar și analizele principalilor analiști și declarațiile liderilor politici au putut fi urmărite în 2023 la România TV.

Telespectatorii de toate vârstele și din toate zonele țării au impus ROMÂNIA TV ca lider absolut al TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI.

Şi în 2024, de la România TV veți afla tot ce se întâmplă în țară și în lume. Aici sunt informațiile, imaginile și invitații care contează și fac diferența.

Alege România TV și în 2024 ca să fii informat!