ROMÂNIA U21 – DANEMARCA U21 1-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Meciul unei generaţii, Hagi e căpitan

România U21 este obligată să câștige astăzi, de la 20:30, la Ploiești cu Danemarca U21 pentru a fi sigură de calificarea la Campionatul European de anul viitor.

17 nov. 2020, 14:09
ROMÂNIA U21 – DANEMARCA U21 1-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Meciul unei generaţii, Hagi e căpitan
ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21

ROMÂNIA U21 – DANEMARCA U21 LIVE VIDEO.

România are nevoie de victorie în fața Danemarcei. Danemarca U21 este pe primul loc în Grupa 8, cu 25 de puncte, cu o etapă înainte de final și nu mai are cum să piardă prima poziție. Nici România nu are cum să mai piardă locul doi, dar are nevoie de o victorie pentru o poziție cât mai bună în clasamentul echipelor de pe locul doi. Partida se joacă la Ploiești și va fi transmisă la TV de către ProTV, dar va putea fi urmărită și în format LIVE TEXT pe romaniatv.net.

ROMÂNIA U 21 – DANEMARCA U 21 LIVE VIDEO PRO TV

Din nouă echipe, România este pe locul cinci, ultimul care asigură calificarea la turneul final, cu 13 puncte, la egalitate cu Belgia, dar cu un golaveraj mai slab.

ROMÂNIA U21 – DANEMARCA U21 LIVE VIDEO Clasamentul echipelor de pe locul doi:
1. Elveția U21 – 21p
2. Portugalia U21 – 18p
3. Polonia U21 – 14p
4. Belgia U21 – 13p
5. România U21 – 13p

6. Scoția U21 – 12p
7. Austria U21 – 12p
8. Islanda U21 – 12p
9. Macedonia de Nord – 9p

ROMÂNIA U21: A. Vlad – Haruț, Pașcanu, R. Grigore, Boboc – Moruțan, M. Marin, Olaru – Mățan, Costache, I. Hagi
REZERVE: Aioani, Vlădoiu, Opruț, Itu, Casap, Petrila, Simion, Cîmpanu, Carnat
ANTRENOR: Adrian Mutu
ABSENT: V. Ghiță (Covid-19), V. Dragomir (indisponibil)

DANEMARCA U21: Christensen – Japhet, V. Nelsson, Bech, Klitten – Madsen, K. Andersen, Nartey – N. Laursen, Jakobsen, V. Jensen
REZERVE: Hermansen, Dyhr, Winther, Frederiksen, Overgaard, Holse, Isaksen, Lindstrom, Daramy

Mihai Stoichiţă, primele explicaţii după ce a fost surprins înjurându-l pe Adrian Mutu. Ce spune despre „Briliant” VIDEO

România a reușit să repare eșecul din Ucraina, 0-1, cu o victorie de moral în fața Maltei, scor 4-1, iar acum se află în fața celui mai important test din grupa de calificare. În tur, cu Mirel Rădoi pe bancă, naționala de tineret pierdea în Danemarca, scor 1-2.

Danezii vin în România cu biletele de EURO deja asigurate. Nordicii au opt victorii și un egal în cele nouă partide disputate până acum, într-o grupă pe care au dominat-o de la un capăt la celălalt. Unicul pas greșit al Danemarcei a fost cu Ucraina, pe teren propriu, 1-1.

Adi Mutu nu are la îndemână prea multe variante pentru centrul defensivei, unde pe lângă obișnuitul Pașcanu va apărea unul dintre Denis Ciobotariu și Ricardo Grigore, ambii rezerve la echipele de club și cu apariții sporadice și la naționala U21.

Cei doi au împreună doar 5 meciuri. Dacă în cazul primului era greu de crezut că poate prinde echipa la CFR, pentru „Rici” ultima perioadă n-a fost deloc bună.

Deși a început sezonul ca titular, la ultimele două meciuri n-a prins niciun minut. Cu Viitorul a fost rezervă nefolosită, iar contra Astrei n-a făcut parte din lot, fiind în cantonamentul U21. Nici în ofensivă situația nu e roz, fără golgeterii Man și Mihăilă, soluțiile nu-s foarte ofertante: Costache, Cîmpanu și Carnat, dintre care doar primul cu ceva meciuri și experiență la U21.

Lotul lui Adrian Mutu pentru România U21-Danemarca U21
Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), George Micle (FC Argeș);
Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (SD Ponferradina / Spania), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Ricardo Grigore (Dinamo);
Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Gabriel Simion (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Ianis Hagi (Rangers/Scoția), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Olimpiu Moruțan (FCSB);
Atacanți: Nicolae Carnat (CFR Cluj), George Cîmpanu (Universitatea Craiova), Valentin Costache (CFR Cluj).

”Tricolorii” U21, favoriții caselor de pariuri înainte de meciul cu Danemarca

Casele de pariuri îi dau favoriți pe elevii lui Adrian Mutu înainte de această partidă. 1,70 este cota ”tricolorilor” mici pentru o victorie în această seară cu deja calificata selecționată a Danemarcei. Pentru o remiză, bookmakerii oferă o cotă de 4, iar pentru o victorie a nordicilor este o cotă de 4,25.