ROMANIA-UNGARIA. Apel către toţi suporterii, „O ţară cu mâna la inimă!”

ROMANIA-UNGARIA. Suporterii echipei naționale și Federația Română de Fotbal demarează o nouă campanie la meciul cu Ungaria, pe care tricolorii îl vor juca sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro 2016.

06 oct. 2014, 11:44
ROMANIA-UNGARIA. Apel către toţi suporterii, „O ţară cu mâna la inimă!”

ROMANIA-UNGARIA. La inițiativa fanilor, Federaţia Română de Fotbal propune ca la intonarea imnului, înaintea partidei de sâmbătă, de pe Arena Naţională, toți suporterii naţionalei României să ducă mâna la inimă. „Fotbaliști, antrenori, suporteri, jandarmi, copii și bătrâni, acasă, la muncă sau pe stadion, când se aude imnul, să arătăm că suntem o țară!„, se spune într-un comunicat al FRF.

Citeşte şi ROMÂNIA-UNGARIA. Piţurcă e nemulţumit: Maxim nu mai e acelaşi, Rusescu nu m-a impresionat cu nimic
 
Inițiativa este prezentată și pe prima pagină a programului de meci, care va fi distribuit GRATUIT tuturor suporterilor prezenți sâmbătă, 11 octombrie, pe Arena Națională, la meciul cu Ungaria.
 
Revista prezintă, printre multe alte subiecte, un istoric al duelurilor cu maghiarii, imagini unice din confruntările directe și interviuri exclusive cu personalități din lumea fotbalului pentru care un meci ROMÂNIA – UNGARIA are o mare însemnătate. Plus un concurs pe care fanii prezenți la meci nu trebuie să îl rateze.

ROMANIA-UNGARIA se va juca sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro 2016.

Citeşte şi Scandal înainte de ROMÂNIA-UNGARIA. Un antrenor român din Liga 1 e fan al maghiarilor