ROMÂNIA-UNGARIA. Piţurcă e nemulţumit: Maxim nu mai e acelaşi, Rusescu nu m-a impresionat cu nimic

ROMÂNIA-UNGARIA LIVE. Naţionala de fotbal a României s-a reunit luni, la Mogoşoaia, în vedea celor două meciuri din preliminariile Euro 2016, cu Ungaria (11 octombrie) şi Finlanda (14 octombrie).

06 oct. 2014, 11:30
ROMÂNIA-UNGARIA. Piţurcă e nemulţumit: Maxim nu mai e acelaşi, Rusescu nu m-a impresionat cu nimic

ROMÂNIA-UNGARIA LIVE. Victor Piţurcă a susţinut luni o conferinţă de presă în care a prefaţat duelurile cu Ungaria şi Finlanda, din preliminariile pentru Euro 2016.

El a trecut în revistă forma anumitor jucători pe care se va baza în aceste partide, dând exemplul lui Chiricheş, care a avut evoluţii modeste la Tottenham, dar cu jocuri bune în naţională. „Chiricheș n-a fost luat în lot la Tottenham din alte motive, nu pentru că el e accidentat. E normal să și greșești, dar să ajungem să dramatizăm, să-l punem la zid pe Chiricheș, mi se apre total nelalocul lui. Așa ne desființăm noi valorile noastre. N-a jucat la un nivel foarte înalt, a făcut câteva greșeli, dar nu trebuie să-l punem la zid. Nu are de ce să fie afectat.

Contează ce vom face noi cu Ungaria, nu mă mai interesează ce a făcut Chiricheș cu Tottenham. El se va impune la Tottenham. N-a jucat o bună perioadă de timp, a fost forțat să intre, iar la nivelul acesta mai faci și greșeli. Ce mă interesează pe mine, la echipa națională a jucat foarte bine„, a spus Piţurcă.

Citeşte şi Scandal înainte de ROMÂNIA-UNGARIA. Un antrenor român din Liga 1 e fan al maghiarilor

Totodată, selecţionerul s-a arătat îngrijorat de forma lui Alexandru Maxim, de la VfB Stuttgart: „Maxim nu mai e acelaşi jucător care a fost în primul sezon de Bundesliga, i-am zis şi eu asta. Nu mai are acelaşi entuziasm, se întâmplă ceva cu el„.

De asemenea, nici Raul Rusescu nu l-a impresionat pe Piţurcă, de când s-a transferat la Steaua. „Nu m-a impresionat cu nimic Rusescu, însă din punct de vedere valoric, al experienței, în el am încredere în momentul ăsta. Dat fiind faptul că Marica e suspendat, aveam nevoie să chem un atacant„, a declarat Victor Piţurcă.