ROMÂNIA-UNGARIA LIVE. Victor Piţurcă: Dacă învingem, facem un pas imens spre calificarea la Euro

ROMÂNIA-UNGARIA LIVE. Victor Piţurcă a încheiat pregătirile pentru meciul cu Ungaria, programat sâmbătă, pe Arena Naţională. Antrenorul naţionalei României consideră că noul selecţioner al maghiarilor, Pal Dardai, nu a avut timp să schimbe prea multe la echipă şi consideră că tricolorii sunt favoriţi la câştigarea acestui joc.

10 oct. 2014, 11:07
ROMÂNIA-UNGARIA LIVE. Victor Piţurcă: Dacă învingem, facem un pas imens spre calificarea la Euro

ROMÂNIA-UNGARIA LIVE. Victor Piţurcă a susţinut vineri o conferinţă de presă, după antrenamentul oficial al tricolorilor, înaintea meciului cu Ungaria, programat sâmbătă seara, pe Arena Naţională.

Am terminat pregătirile pentru meciul cu Ungaria. Am discutat cu staff-ul tehnic am pregătit jucătorii, mâine vom face doar teorie înaintea meciului. Sper ca cei care vor intra în teren să joace la nivel înalt, la fel cum au făcut-o în meciul din campania trecută și să fim fericiți la final„, a declarat Victor Piţurcă.

Citeşte şi ROMANIA-UNGARIA. Aroganţă MAXIMĂ pregătită de FANII MAGHIARI pe ARENA NAŢIONALĂ

Totodată, selecţionerul Piţurcă a făcut câteva referiri şi la adversarul de mâine, naţionala Ungariei. „Echipa Ungariei este periculoasă pe contraatac pentru că are jucători de viteză. De asemenea, sunt buni la faze fixe. Am și primit gol de la ei în meciul de la Budapesta.

La prima vedere suntem favoriți, am câștigat primul meci, în deplasare, împotriva celei mai bune echipe din grupă. Am câștigat meciul cu Ungaria din campania trecută într-o manieră clară. Vom munci și trebuie să fim mai buni decât adversarii noștri. Nu este un lucru bun pentru noi revenirea lui Szalai. Este un jucător valoros, ne-a pus mari probleme când am jucat împotriva lui anul trecut. Și pentru ei e un meci important, pentru că dacă pierd, șansele lor de calificare nu ar mai fi mari.

Este un meci important. Dacă reușim să ne adjudecăm cele trei puncte, vom face un pas imens spre calificarea la Euro. A fost dificil și pentru noi că Ungaria a schimbat selecționerul, nu știm multe despre el. Dar nu cred că poate schimba prea multe într-un timp atât de scurt„, a subliniat Victor Piţurcă.

Citeşte şi R0MANIA-UNGARIA LIVE. Piţurcă s-a decis. Primul „11” al României în meciul cu Ungaria