Golden Fighter România vs. CHINA la kickboxing! Duelul are loc la Timişoara

Digi Sport va transmite azi, vineri, 16 iunie, cea mai importantă gală de kickboxing din România, din 2017. Zece sportivi din România și zece din China se vor "duela" în Golden Fighter, competiție găzduită de Timișoara. Main-event-ul serii va fi duelul dintre Bogdan Stoica şi Hao Guanghua, campionul Asiei în versiunea WLF. Cei doi sportivi sunt gata de luptă, după ce au trecut de cântarul oficial.

RomaniaTV.net
16 iun. 2017, 08:27
Golden Fighter România vs. CHINA la kickboxing! Duelul are loc la Timişoara

„Am pregătit meciul, am văzut exact pe ce stil de luptă merge chinezul, așa că voi fi inteligent și-i voi lua eu înainte. Îi voi bloca loviturile lui cele mai bune.

Încă de când mi s-a propus să lupt în această gală, și mi s-a prezentat ideea ‘România vesrsus China’, am fost de acord și am spus: „evident, vreau să lupt, vreau să reprezint țara, vreau să arătăm că și noi suntem pe harta kickboxing-ului mondial”, a spus Bogdan Stoica.

„Sunt extrem de încântat înaintea confruntării, pentru că e prima dată când lupt în România. Chiar și în aceste condiții sunt bine pregătit și gata de luptă” a dezvăluit și Hao Guanghua.

Gala Golden Fighter România versus China are loc diseară, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 21:00
Și Adrian Pețenchea este optimist înaintea galei.

Citeşte şi Campion mondial la kickboxing, mort în condiţii suspecte. A fost găsit împuşcat

„Se spune despre chinezi că sunt foarte buni, dar o să le demonstrăm că și românii sunt foarte buni la lupte”, a spus Pețenchea.

„Proiectul este unul amplu, în care ne dorim să formăm mai multe echipe naționale de kickbox profesionist și să desfășurăm, în următorii doi ani, în China, un campionat pe echipe.

Exact cum era în vechiul K1, în care intrau opt luptători într-o piramidă. De data aceasta ne dorim să vedem opt țări într-o piramidă.

Oricum, cred că vorbim acum de cea mai importantă gală de kickboxing din România în 2017″ a declarat Alin Fălcușan, organizatorul galei.

Alți patru luptători români vor înfrunta sportivi din Orient. Ding Meng, la supermijlocie, va fi adversarul timișoreanului Adrian Mitu.