Naţionala României, victorie la limită cu Zimbrul Chişinău. Unicul gol a fost marcat în secunda 28

Selecționata divizionară de fotbal a României a învins doar cu scorul de 1-0 (1-0) formația Zimbru Chișinău, marți seara, la Complexul Maxx Royal din Belek, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Turcia.

RomaniaTV.net
02 feb. 2016, 15:01
Naţionala României, victorie la limită cu Zimbrul Chişinău. Unicul gol a fost marcat în secunda 28

ROMANIA-ZIMBRUL CHISINAU 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ioan Hora, după 28 de secunde de joc. Tricolorii, în ciuda debutului promițător, au făcut un joc modest, în care nu și-au ocazii de gol și în care Zimbru, aflată pe locul al treilea în campionatul Republicii Moldova, a avut posesia în multe momente ale partidei.

Denis Alibec a ratat un penalty (bară) în minutul 79, după ce tot el obținuse lovitura de pedeapsă, în urma unui fault comis de portarul Rusu.

Ultimul meci al tricolorilor în cantonamentul din Antalya este programat sâmbătă 6 februarie, de la ora 17,00, împotriva echipei bulgare Beroe Stara Zagora.

România: Silviu Lung jr (Alexandru Buzbuchi, 85) — Romario Benzar, Valerică Găman (Robert Hodorogea, 34), Cristian Săpunaru (căpitan), Bogdan Vătăjelu (Steliano Filip, 46) — Adrian Ropotan, Ionuț Nedelcearu (Alexandru Mateiu, 46) — Dorin Rotariu, Mihai Răduț (Andrei Ivan, 76), Florin Tănase (Gabriel Enache, 63) — Ioan Hora (Denis Alibec, 64).