Românii au o stare de spirit mai bună decât anul trecut, apreciază un studiu recent. Care sunt motivele

Un studiu recent afirmă că românii au o stare de spirit mai bună decât anul trecut, iar unul dintre motive ar fi relaxarea restricțiilor.

12 mai 2021, 17:01
Românii au o stare de spirit mai bună decât anul trecut, apreciază un studiu recent. Care sunt motivele

Studiul

Reveal Marketing apreciază că românii au o stare de spirit mai bună decât anul trecut și că sunt cu 65% mai mulțumiți decât în luna martie a acestui an. S pare că această stare de bună-dispoziție se datorează relaxării măsurilor de restricție și a scăderii incidenței de COVID-19.

Potrivit specialiștilor nivelul de satisfacție generală a cunoscut o creștere în luna aprilie, însă se pare că românii simt același nivel de furie ca în luna martie. Cu toate acestea populația României este ceva mai puțin obosită decât în luna martie.

Studiul relatează că emoțiile dominante ale românilor sunt cele de îngrijorare 13% și de dezamgire 12%. În mod surprinzător, românii au pus relațiile sociale pe locul doi în din punct de vedere al motivației, în luna mai.

Românii au o stare de spirit mai bună: 66 % dintre români sunt mulțumiți la locul de muncă

Această stare poate fi asociată cu creșterea în teritoriul schimbării și al depășirii obstacolelor, românii aleg să se concentreze mai degrabă pe propria persoană și să-și îmbunătățească viața, notează Europa FM.

Se pare că o scădere de 6% față de luna martie, s-a înregistrat în ceea ce privește nivelul de stabilitate, responsabilitate și credință. Această situație ar putea fi corelată cu o revolta acumulată de-a lungul timpului față de restricțiile pandemiei.

Studiul mai arată că 66 % dintre români sunt mulțumiți la locul de muncă și 53% de venituri.