Românii au talent. Un fost concurent a ajuns să cerşească pe străzi

A căutat celebritatea la un concurs de talente, însă pentru el faima nu a durat decât câteva clipe. Adică atât cât s-a aflat pe scenă în faţa juraţilor. Visul lui de a ajunge un artist cunoscut s-a năruit, iar acum este nevoit să cerşească pentru câţiva lei.

05 feb. 2016, 09:02
Românii au talent. Un fost concurent a ajuns să cerşească pe străzi

Călin Ion, fost concurent de la „Românii au talent” nu a avut deloc o viaţă uşoară, scrie spynews.ro. Muzica i-a fost dintotdeauna tovarăş de nădejde, încă din copilărie, atunci când era plimbat din orfelinat în orfelinat. Părinţii lui l-au părăsit fără să ştie că în fiul lor se ascunde un talent rar întâlnit. Are o voce care cutremură şi astfel a ajuns la unul dintre cele mai cunoscute show-uri de talente din România. Norocul nu a fost de partea lui, însă s-a bucurat de celebritate preţ de câteva clipe.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Dezvăluiri din noul sezon: Andra s-a abţinut cu greu să nu plângă

Mare le-a fost mirarea câtorva trecători care l-au zărit pe Ion, zilele trecute, în timp ce cânta pe marginea străzii. Îmbrăcat sărăcăcios, acompaniat de o chitară, un microfon şi o staţie, tânărul originar din Iaşi face pe o stradă pustie un adevărat concert în aer liber. Un locatar al unui bloc a filmat întreaga scenă şi a surprins momentul în care o trecătoare i-a oferit fostului concurent un leu.

Vezi video AICI