ROMANII AU TALENT 10 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Creşte iar pulsul lui Călinescu, vedeta care risipeşte făina revine!

ROMANII AU TALENT 10 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Vineri, 10 aprilie, de la 20:30, scena Românii au talent revine ca locul de întâlnire al momentelor de neuitat și al concurenților dornici să-i bucure pe toți cei care îi urmăresc! 

RomaniaTV.net
10 apr. 2020, 10:47

ROMANII AU TALENT 10 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Momente de folclor spiritual, campioni la strongman care au publicat un thriller polițist și reveniri neașteptate vor face seara de vineri să fie una perfectă!   

ROMANII AU TALENT 10 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

UPDATE: 22:42. Jumping Crwe, o trupă alcătuită din 4 dansatori, din Cluj Napoca a primit 3 de DA din partea juriului Românii au Talent. „Sunt mândră de voie. Pentru nişte ardeleni v-aţi mişcat bine„, a spus Andra. „Nu sunteţi rapizi, trebuie să lucraţi la condiţia fizică. Nu pare că e un număr profesionist de dans„, a spus Mihai Petre oferind un NU trupei de dans.

UPDATE: 22:00. Giacomo Fratini din Italia a apărut pentru prima dată la televizor. A făcut-o la îndemnul unor prieteni şi a venit îmbrăcat în pantaloni scurţi şi cizme. Bărbatul a prezentat un dans la bară. „Energic momentul tău. Eşti sigur pe mişcările tale„, a spus Andra, încântată de apariţia şi numărul italianului. „Este extrem de dificil să faci ceea ce faci tu, bravo„, a spus Mihai Petre. Sportivul, fost electrician, a primit patru de DA.

UPDATE: 21:15. „Cel mai vestit terapeut din lume”, după cum el însuşi s-a numit, a apărut pe scena Românii au talent unde le-a spus juraţilor că „noi cu emisferele noastre cerebrale contribuim la încălzirea globală„. A primit doi de NU, fapt care l-a făcut pe bărbat să spună că este nevoit să meargă la alte televiziuni. Bărbatul dezamăgit de juriul Românii au talent are 58 de ani şi este din Tulcea. 

UPDATE: 21:05. Grupul sportiv Aquila a prezentat pe scena Românii au talent un număr de arte marţiale. Rând pe rând, grupuri de cîte doi elevi, băieţi şi fete au prezentat tehnici de autoapărare şi atac. „M-am uitat cu mare plăcere la tot momentul. La pectacol aveţi toţi centura neagră, chiar dacă există centuri de mai multe culori în grup„, a spus Andi Moisescu. Florin Călinescu i-a îndemnat pe sportivi să râdă, că „nu mai sunt în luptă„. „Ne vedem cu patru de da în faza următoare„, le-a spus Florin Călinescu. 

UPDATE: 20:50. Tina şi Marts Smolko dansează de cinci ani împreună şi sunt soţ şi soţie. Cuplul din Letonia a prezentat pe scena Românii au talent un număr de dans sportiv. O parte din dans s-a desfăşurat pe soneria unui telefon. Juriul Românii au talent i-au aplaudat pe cei doi în picioare. „După cum aţoi dansat. Ce titluri aveţi„. i-a întrebat Andra. „Şi eu mă bucur să avem un cuplu aşa faimos, vicecampioni. au arătat un dans sportiv la nivel înalt„, a spus Mihai Petre. Cuplul de dansatori a trecut în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE: 20:45. Dan Manciulea a interpretat pe scena Românii au talent un cântec la chitară, compoziţie proprie-„Un pamflet la adresa păoliticienilor”. „Sunt total de acord cu tine, dar nu înţeleg ce a vrut autorul să spună cu Na. Na, Na„, a spus Florin Călinescu.

UPDATE: 20:40. A început noua ediţie Romanii au talent. Sasha Mihai, un elev de 9 ani din Bucureşti, a primit 4 de DA pentru pentru un număr de dans modern.

Copiii vor fi din nou în centrul atenției și vor demonstra că pot face spectacol. ”Mi-am dorit foarte mult să ajung la această emisiune”, va spune un puști de 9 ani înainte de a interpreta o piesă la țambal. Reacțiile juraților vor fi pe măsura momentului: ”Ai cântat ca un om mare. Te-ai transformat într-un artist!”, va spune Andra, încărcată de emoție.

Printre momentele care vor atrage atenția asupra situației actuale din țară se va număra și un pamflet despre birocrație. ”În deceniul următor, țara noastră o să fie o arhivă”, este unul dintre versurile piesei ”Țara hârtiilor” pe care telespectatorii o vor putea asculta, mâine de la 20:30 la PRO TV. 

Va fi seara revenirilor în emisiune: ”Am revenit pentru că fanii au considerat că la vârsta mea încă am talent”, va afirma un concurent înainte de a urca pe scenă pentru a cânta. Despre cine este vorba și cum de-l va convinge pe Mihai Petre să exclame: ”E plăcerea mea vinovată”, aflăm în următoarea ediție Românii au talent.  

”Eu asta vreau să văd la emisiune: ceva neașteptat, să mă surprindă”, va fi reacția lui Andi Moisescu la un moment de pe scenă. Cine îi va ridica pe jurați în picioare și care vor fi cele mai surprinzătoare talente, aflăm mâine, de la 20:30 în cea de-a zecea ediție.

 

Yeva Shyiaova, concurenta care a participat la Românii au talent in 2015, revine vinerea aceasta pe scenă. Frumoasa concurentă ne va impresiona cu un alt număr în acest sezon. 

Yeva Shyianova: „Nu se poate să stai departe de emisiunea asta. Prima dată a fost uimitor. N-am cuvinte să vă spun cât iubesc proiectul, echipa, publicul Românii au talent.”