ROMANII AU TALENT 10 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Suspans maxim, se ia DECIZIA

ROMANII AU TALENT 10 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Vinerea aceasta, de la 20:30, ultimii concurenți din sezonul #9suprem Românii au talent urcă pe scenă pentru a cuceri jurații și publicul cu aptitudinile lor și cu reprezentații fascinante. 

10 mai 2019, 15:07
ROMANII AU TALENT 10 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Suspans maxim, se ia DECIZIA

Cei 24 de semifinaliști – Românii au talent

Așadar, Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre vor analiza zecile de numere văzute și vor alege 20 de concurenți care se vor alătura celor care au primit Golden Buzz de la juriu sau prezentatorii emisiunii.

Iată care sunt semifinaliștii Românii au talent 2019

  • Aris Negoiță – trimis în semifinală de Pavel Bartoș și Smiley
  • Daniela Machidon (Florin Călinescu)
  • Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy (Andi Moisescu)
  • Ema Stoian (Andra)
  • Ana Maria Pantaze (Mihai Petre)


ROMANII AU TALENT 10 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Vineri seară, vom urmări și DECIZIA. Andi, Andra, Mihai și Florin vor revedea momentele celor care au primit 3 sau 4 DA în prima etapă a competiției și-i vor alege pe cei 24 de semifinaliști. Juriul va analiza prestațiile acestora și, chiar dacă va fi extrem de greu, va decide cine sunt cei care se pregătesc de live-uri.

ROMANII AU TALENT 10 MAI 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: 

Chiar am luat niște bilete pentru Hanovra și nu știam de ce. Mi-a ghicit cineva, zice: să vezi la drum de seară… în Hanovra.”, îi spune Florin unei concurente, vrăjit fiind de talentul ei desăvârșit, și continuă: ”Chiar nu știam de ce, dar mi-am luat două bilete și la Piatra Neamț.”. Momentul îi cucerește și pe ceilalți jurați, care sunt fascinați de eleganța, rafinamentul și modul în care participanta își prezintă aptitudinile.

Ultimii concurenți din acest sezon sunt pregătiți să facă scena să vibreze și să impresioneze întreaga țară cu reprezentațiile lor. Mâine, de la 20:30, emoțiile și tensiunea vor crește, iar spectacolul va fi unul pe măsură.