ROMANII AU TALENT 13 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Reveniri surpriză, emoţie şi râsete, o seară completă a talentului

ROMANII AU TALENT 13 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV.  Aura Marcu a avut două mari vise, cel de a cânta și de a devenit însoțitor de zbor. Acum lucrează ca stewardesă la Blue Air. Momentul impresionant, emoția și talentul Aurei l-au determinat pe Florin Călinescu să-i acorde primul Golden Buzz al serii,

13 mart. 2020, 11:38
ROMANII AU TALENT 13 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Reveniri surpriză, emoţie şi râsete, o seară completă a talentului

ROMANII AU TALENT 13 MARTIE Aura Marcu, o tânără în vârstă de 30 de ani din Bacău a uimit juriul și publicul de la Românii Au Talent cu vocea ei unică și excepțională. Deși în viața de zi cu zi Aura este stewardesă, povestea ei de viață este una emoționantă.

Povestea emoționantă a Aurei: „Jobul l-am ales pentru că am crescut practic cu sunetul avioanelor, lângă aeroport, în centrul în care am fost crescută, zi și noapte auzeam zgomotul lor. Atunci mă uitam la cer și spuneam că într-o zi o să zbor și eu, dar nu știu dacă credeam ce spuneam, dar pur și simplu mă uitam la cer și visam. Eu m-am trezit într-un orfelinat. Am fost dată de la două zile de la naștere, de către bunicul și unchiul meu, pentru că eu practic reprezentam o rușine în familia aia, pentru că mama m-a născut devreme. Apoi am fost informată că tata a murit și practic am crescut cu vina asta că după ce am venit eu, s-au destrămat toți. Mama a înnebunit din păcate, în urma a ceea ce a pierdut, copilul, a fost închisă în spital din ceea ce am înțeles. Am schimbat 11 centre de plasament, dar asta într-un fel sau altul m-a întărit, pentru că am început să învăt să fiu independentă, să înfrunt viața, greutățile, pentru că acolo e ca în junglă. A fost o perioadă cumplită…ajungeai să le speli picioarele celor mari și aproape că mă obișnuisem să-mi iau bătaie în fiecare zi”, a spus Aura înainte de momentul artistic.

Reacția juriului: Momentul impresionant, emoția și talentul Aurei l-au determinat pe Florin Călinescu să-i acorde primul Golden Buzz al serii, spre uimirea concurentei.

„Să fii om, nu ai cum să nu reacționezi”, a spus Andi Moisescu.

„Muzica m-a salvat, acolo am găsit refugiul, acolo am găsit descărcarea, acolo am găsit casa. Cred că e cel mai frumos moment din viața mea”, a spus concurenta.

UPDATE. Frumoasa Aurora Toma este actriță de circ și are 29 de ani. A venit să încânte juriul și spectatorii cu numărul său de acrobație.

Aurora a plecat în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE. David Ioniță are opt ani și este din Ploiești. La doar 8 ani, David știe capitalele țărilor din toată lumea.

„Am venit la Românii au Talent ca să demonstrez că și copiii au talent”, a spus David.

David Ioniță a plecat acasă cu 4 de DA.

UPDATE. Roșu Marcelin este născut în Bacău, dar trăiește în București. Povestea sa de viață este absolut impresionantă. A avut multe probleme în copilărie, fiind supus la violențe domestice cumplite. Bărbatul a recitat o creație proprie pe scena de la Românii au Talent, inspirat din viața sa.

Concurentul a primit un NU din partea lui Mihai Petre, însă de la ceilalți jurați a primit DA.

UPDATE. Gârloiu Maria Cristina a venit din Râmnicu Vâlcea să îi impresioneze cu un dans din buric pe jurații de la Românii au Talent. Pentru a susține acest număr de belly dance, Maria Cristina a venit pe scenă într-o ținută sclipitoare, albastră.

„Eu cred că tremură de emoție”, a spus Pavel Bartoș.

„Da, da, se mișcă foarte bine”, a adăugat Smiley în timpul numărului.

La 12 ani participat la primul ei concurs de belly dance, după ce a fost insipirată de celebra producție „Clona”.

„Îmi place că izolezi foarte mult lucrurile. Pe mine m-ai impresionat”, au fost vorbele lui Mihai Petre.

Tânăra a obținut 4 de DA.

UPDATE. Un tânăr care a venit să cânte la acordeon a făcut senzație, de-a dreptul, pe scena de la Românii au Talent.

„Am văzut mulți acordeonișiti, dar mi-a plăcut mult expresia feței tale”, a spus Florin Călinescu.

Băiatul pleacă acasă cu 4 de DA.

UPDATE. Eva Katharina Jumătate s-a născut în Suedia și a venit acum să impresioneze juriul de la Românii au Talent.

„E visul meu să stau pe scenă și să cânt. Acasă o ascultăm mult pe Andra, ascultăm muzică românească”, a spus fetița de 11 ani.

Eva a participat și la emisiunea de talente similiară cu Românii au Talent din Suedia.


ROMANII AU TALENT 13 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. De la tineri care au reușit să depășească un trecut greu: ”Am fost primul bărbat din familie care a luat Bacul”, la cei care vor să transmită un mesaj: ”Am venit să arăt oamenilor că și copiii au talent”, seara va fi încărcată de talent! 

ROMANII AU TALENT 13 MARTIE streaming pe protvplus.ro

O concurentă va urca pe scenă cu un moment la care a muncit foarte mult și va avertiza că: ”O singură dată dacă ai greșit, poate fi fatal”, însă anii de muncă și dorința de a fi cea mai bună vor reuși să îi aducă aprecierile juraților: ”Dacă ar fi ținut 6 luni…era perfect”, va spune Florin Călinescu.
  
Poveștile de viață vor reuși să surprindă și să îi impresioneze pe jurați și de această dată. Unul dintre concurenți își va spune povestea prin versuri: ”sunt un copil crescut în stradă, am regrete” și va transmite un mesaj către cei care nu primesc susținerea familiei la timp: ”Nu vei ști ce-i rău sau bine, iar alții îți vor spune cine ești”.
 
O concurentă de 35 ani va veni de la Bacău cu un mesaj extrem de puternic: ”Este examenul vieții mele. Am zis să am o confruntare cu mine”. Ce talent va prezenta și dacă va reuși să treacă acest examen în ochii juraților, vom descoperi în noua ediție. 
 
Reveniri surpriză, emoție și râsete, o seară completă a talentului în care Mihai Petre va afirma că ”Suntem pe pământ pentru a sparge tipare și a ne depăși limite”. Ce moment îi va stârni această reacție și cine va reuși să obțină un nou golden buzz, aflăm mâine, de la 20:30, pe PRO TV. 
O nouă seară de vineri, o nouă ocazie pentru ca talentele să ajungă pe scena mult visată. 

ROMANII AU TALENT 13 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Momentele i-au făcut pe cei din sală să aplaude și i-au ridicat pe jurați în picioare. Andi, Andra, Mihai și Florin nu s-au ferit din a le oferi concurenților laudele meritate: ”Am încercat să-ți găsesc un defect și nu am găsit”, ”Ce moment, ce emoție, ce om am în fața mea” sau ”Frumusețea momentului, bunătatea voastră, se văd în ochii voștri!”, fiind doar câteva dintre comentariile lor.

Mihai Țigaret, tânărul de 13 ani care la urcarea pe scena declara ”Îmi tremură inima. Am venit să cânt din degete și din suflet” a cucerit publicul prin pasiunea lui pentru pian și a făcut-o pe Andra să apese golden buzz-ul. Florin Călinescu l-a provocat pe concurent la o serioasă dezbatere despre note muzicale, tempo-uri și nu numai, iar concluzia Andrei a fost: ”Are răspuns la orice!”. Bucuria și munca lui vor putea fi revăzute, direct, în semifinale!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat  16.3 puncte de rating și 47.9% share, cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 4.3 puncte de rating și 12.5% share. 

ROMANII AU TALENT 13 MARTIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Aproximativ 3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:49, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii cea de-a cincea ediție a show-ului.

Concurenții care au cucerit juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Oneway Bboys, Profesorii trăsniți, Alexandra Sbenghea, Oleksandr Bozhyk, Andreea Vlaicu, Dirty Boys, Alen Clay David, Krisztina Vellai, The Iceman, Alyn Arhire, Alisia Perșa, Dilu Dila Show, Letizia Saquella, Fakir Testa și Patric Hanganu.