ROMANII AU TALENT 14 FEBRUARIE 2020. Audienţe în creştere de Ziua Îndrăgostiţilor

ROMANII AU TALENT 14 FEBRUARIE 2020. De Ziua îndrăgostiților românii s-au uitat la Românii au talent. Pro TV a dominat aseară topurile de audiență, cu ediția a doua a sezonului zece din Românii au talent.

15 feb. 2020, 08:21
ROMANII AU TALENT 14 FEBRUARIE 2020. Audienţe în creştere de Ziua Îndrăgostiţilor

ROMANII AU TALENT 14 FEBRUARIE 2020. Postul a stat mai bine comparativ cu cifrele de vinerea trecută, când înregistra cel mai slab debut de sezon din istorie. Peste 2,7 milioane de români din toată țara s-au uitat, în fiecare minut, la emisiunea jurizată de Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu. 

Tinerii au fost, de asemenea, în număr mare în fața televizoarelor la Românii au talent. 

Pro TV s-a clasat la diferență considerabilă de principalele rivale. A avut cifre de patru ori mai mari decât Antena 1 și de aproape trei ori mai mari decât Kanal D. 

La nivelul întregii țări, diferența dintre Pro TV și Antena 1 a fost de peste două milioane de telespectatori. 

Cele două posturi au avut pe intervalul Românii au talent următoarele producții:

  • Taken 2 și John Wick 2 – Antena 1
  • Mă numesc Zuleyha și Bravo, ai stil! – Kanal D

Un puşti de 6 ani a primit Golden Buzz la Românii au talent. Abilitatea lui a UIMIT juraţii 

NAȚIONAL. Show-ul Românii au talent a pus Pro TV pe primul loc în audiențe cu ediția a doua a sezonului zece. Cifrele au fost în creștere față de săptămâna trecută. 

Show-ul a urcat de la o medie de 2,6 milioane de privitori atunci, la 2,7 milioane de telespectatori aseară. 

Pe locul secund în clasament a fost Kanal D, cu serialul turcesc Mă numesc Zuleyha pe interval. A scos, pe interval, o medie de un milion de privitori din toată țara, pe minut. 

Antena 1 s-a clasat pe locul trei, cu două filme de acțiune pe interval – John Wick și Teroare în Istanbul. Aproximativ 650.000 de oameni s-au uitat pe Antena 1, când Pro TV avea Românii au talent. 

URBAN. Orășenii au vrut să-i vadă tot pe românii talentați. Peste 1,3 milioane de persoane din mediul urban au urmărit, în fiecare minut, show-ul Românii au talent de pe Pro TV. 

Kanal D a fost stația de pe locul doi. Postul Dogan a numărat, pe interval, aproape jumătate de milion de privitori pe minut, 

Antena 1 a completat podiumul, cu aproape un milion de oameni mai puțin decât Pro TV. Aproximativ 340.000 de telespectatori s-au uitat la filmele postului Intact, când la TV era Românii au talent. 

COMERCIAL. Tinerii au vrut să vadă și ei „poporul talentat”. Peste jumătate de milion de tineri s-au uitat, în medie, la Românii au talent. 

Pro TV a avut o cotă de piața de 37,9%. 

Antena 1 a trecut peste Kanal D la nivel comerical, cu o medie de aproximativ 200.000 de privitori pe minut, pe interval. 

Kanal D s-a clasat pe locul trei, de unde a adunat o medie de 135.000 de persoane pe minut. 

Digi Sport a stat bine pe segmentul comercial, unde a prins locul patru.

elespectatorii s-au bucurat vineri de încă o seară plină de talent autentic și de un spectacol formidabil marca Românii au talent.

 

Diversitatea momentelor prezentate de concurenți i-a impresionat pe jurați, care le-au oferit celor de pe scenă sfaturi neașteptate, precum cel dat de Florin Călinescu unor copii aflați la începutul carierei rock: „napolitane, lăptic, somn, griș cu lapte, clătite. Sunt sfaturi de rocker retras”.

Theodor Marcu, puștiul de 6 ani care a reușit să ducă la capăt calcule matematice complexe în timp ce spunea și prenumele unor compozitori europeni de muzică clasică, l-a convins pe Andi Moisescu să-și ofere și cel de-al doilea golden buzz: „E de pe altă planetă. E ceva ce doar el înțelege”. 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.6 puncte de rating și 37.8% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 4.7 puncte de rating și 14.1% share.

Peste 2,7 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:03, aproximativ 3,4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Sebi și Dani (School of rock), Verba Shadow Theatre, Larisa Magda, Cătălin Advahov, Venom, Eva Cristina Mihali, Viviana Rossi, Nea Dudu de la Mârșa, Sarah Llewellyn, Denisa Negoiță și Cristian Baican, Cornel Hrișcă – Munn și Nishan E Khalsa Gatka Group. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, concurenții pregătesc noi momente pline de suspans, emoție și bucurie pe scena Românii au talent.