Un puşti de 6 ani a primit Golden Buzz la Românii au talent. Abilitatea lui a UIMIT juraţii

Theodor Marcu, un băieţel de doar şase ani, a reuşit să lase cu gura căscată juriul de la Românii au talent şi a obţinut un Golden Buzz de la Andi Moisescu, calificându-se direct în semifinală.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 21:27
Un puşti de 6 ani a primit Golden Buzz la Românii au talent. Abilitatea lui a UIMIT juraţii
Deşi are doar 6 ani, Theodor iubește numerele încă de când era și mai mic decât atât.
 
„Theodor a fost ghidus de când era mic. Ştia deja alfabetul la un 1 şi 8 luni. Are o curiozizate debordantă. Citeşte cursiv de la patru ani. De la cinci ani în limba franceză”, a spus mama băieţelului.
 
De un an, Theodor urmează cursurile Centrului de Soroban și Aritmetică mentală NOMIN JYUKU din București. A dat patru examene deja și le-a luat pe toate, potrivit Pro TV.
 
Mama este cercetător, iar tatăl este profesor universitar şi predă tehnologie chimică. 
 
Theodor vrea, însă, să fie „geniul tuturor lucrurilor”. Vrea să se facă constructor și compozitor și apoi ”geniul lucrurilor”.
 
De câteva luni, băieţelul face şi pian. Iubeşte muzica şi ar vrea să vadă toate ţările în care s-au născut marii compozitori ai lumii.
 
Theodor a venit la ”Românii au talent” ca să arate copiilor cât de frumoasă este matematica. Le-a arătat juraţilor că poate rezolva calcule japoneze în doar 30 de secunde.
 
Puştiul a reuşit să adune numere formate din nouă cifre în timp ce recita poezia „Somnoroase păsărele” de Mihai Eminescu.
 
Mai apoi, i-a rugat pe cei patru juraţi ai emisiunii să scrie pe câte un carton numele unor compozitori de muzică clasică. Puştiul le-a demonstrat că ştie prenumele unor mari compozitori şi să adune 15 numere de două cifre în 30 de secunde.
 
„E de pe altă planetă. Eşti genial!”, a spus Andi Moisescu care a apăsat butonul auriu.
 
Theodor Marcu a primit de un golden buzz şi s-a calificat direct în semifinala emisiunii.
 
„Eu n-am mai văzut aşa ceva. Poate cu generaţia asta care vine cu lucruri nemaivăzute. Ei sunt schimbarea”, a spus Andra.