ROMANII AU TALENT 17 APRILIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV. Spectacol total în Vinerea Mare UPDATE

ROMANII AU TALENT 17 APRILIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV. Momente de neuitat, talente remarcabile și concurenți deciși să facă spectacol. Vineri, de la 20:30, într-o ediție în care Andi Moisescu va oferi una dintre cele mai frumoase aprecieri pentru ceea ce a văzut de-a lungul anilor: ”Acest format i-a stârnit pe foarte mulți artiști să fie mai creativi decât până în acel moment”.

RomaniaTV.net
17 apr. 2020, 07:56
ROMANII AU TALENT 17 APRILIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV. Spectacol total în Vinerea Mare UPDATE
UPDATE Mădălina Felea, 37 de ani, este gimnastă la bară și a emoționat publicul cu dansul său pe care i l-a dedicat tatălui ei, plecat dintre noi, într-o lume mai bună. Dansul său complex i-a fermecat și pe jurați care au trimis-o în etapa următoare.
 
 

ROMANII AU TALENT 17 APRILIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV. În Vinerea Mare, de la 20:30, românii vor fi, din nou, împreună într-o nouă ediție a talentului și a creativității. Concurenții sunt deciși să dea tot ce au mai bun pentru a atrage atenția juraților și pentru a primi cel puțin 3 de DA și să-și continue visul în etapa următoare. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu vor avea parte de noi surprize și de momente originale.   

ROMANII AU TALENT 17 APRILIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV  

UPDATE În pași de tango, așa și-au demonstrat îndemânarea cuplul de jongleri Duo Juggling „RedTango”. Ei au impresionat audiența, iar Andi Moisescu s-a declarat fascinat de numărul lor ”Număr ca al vostru nu am mai avut niciodată!” a exclamat prezentatorul tv.
 
 
 
UPDATE Buzea Mihai are 23 de ani și a venit din Toplița. Însă nu pentru prima oară, tânărul este la a treia apariție pe scena Românii au Talent. El a șocat audiența cu un outfit de club pe plajă. Nici cu vocea nu i-a impresionat pe jurați care i-au oferit patru de ”NU”.
 
UPDATE Bogdan Branc, student, 20 de ani, din Timișoara, a prezentat o variantă inedită a melodiei ”Cântă Cucu-n Bucovina”, pe care a interpretat-o în variantă bitbox.
 
UPDATE Denis Ianoși, 11 ani din Drobeta Turnu Severin, elev, a uluit juriul cu mișcările sale de dans. Andi Moisescu a fost fermecat de reprezentația micului artist dansator.

 

Un inginer chimist, care a decis să lase în urmă cariera corporatistă și să se concentreze pe alte pasiuni, se va lăsa purtat de pasiunea pentru muzică și va cânta în fața spectatorilor. ”Au venit până aici emoțiile tale”, va spune Andra la finalul momentului. Dacă îi va surprinde pe jurați cu talentul său, aflăm în această ediție. 

”Am simțit o mare evoluție, aici am devenit artist” sunt cuvintele concurentului care va urca pentru a treia oară pe scena talentului. La finalul unui moment special pregătit pentru această revenire, el îl va face pe Mihai Petre să declare că ”Asta-i atitudinea corectă”. 
 
Un puști de 11 ani va urca decis pe scenă: ”Mă cunoaște toată școala. Am evenimente”. Dansul lui, robo, îi va ridica pe toți cei prezenți în sală și-l va face pe Mihai Petre să spună: ”Mă uimește precizia și răbdarea. E unul dintre cei mai roboți pe care i-am văzut!”. Cum a început povestea lui și ce vor crede ceilalți jurați, descoperim vineri seară. 

ROMANII AU TALENT 17 APRILIE 2020 LIVE VIDEO PRO TV. Vineri seara, scena Românii au talent a strălucit datorită momentelor pregătite de concurenți! Andi, Andra, Mihai și Florin s-au bucurat de fiecare reprezentație și au fost uimiți de calitățile participanților.  

”Ai zis că va fi fantastic, așa a fost”, a declarat Mihai Petre la finalul unui moment de dans contemporan care a ridicat jurații și sala în picioare. Și Andi Moisescu a trăit la intensitate maximă momentele din această ediție: ”Sunt plăcut impresionat. Ce frumos sună țambalul”, a spus el după ce un copil de doar 9 ani le-a arătat ce poate face după 1 an și 4 luni de pregătire.

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.5 puncte de rating și 45.8% share, cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 4.3 puncte de rating și 12% share.

Peste 3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:22, peste 3.8 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

Cei care au convins jurații și s-au calificat în următoarea etapă sunt: Sasha Mihai, Dan Manciulea, Tina și Marts Smolko, Grup Sportiv Aquila, Narynen Abessi, Titu Vânătoru și Lulu Pascu, Giacomo Fratini, Raul Niță, Adrian Simion, Jump in Crew, Rocky Byun, Raisa Gogu și Yeva Shivanova. 

Noi concurenți, noi visuri mărețe de a impresiona o țară întreagă, vinerea viitoare de la 20:30, Românii au talent continuă cu o nouă ediție din etapa preselecțiilor.

ROMANII AU TALENT, despre show

Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură.

Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele emisiunii Smiley și Pavel Bartoș, care vor fi în permanență alături de concurenți și îi vor susține mai energic ca niciodată.

Jurații, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor și de abilitățile extraordinare ale participanților și, cel mai important, să găsească cel mai talentat concurent din 2019.