Willard Wilson, militarul american care a făcut senzație la “Românii au talent”! Andra cucerită de vocea concurentului

Willard Wilson este militarul american care a făcut senzație cu vocea sa la “Românii au talent”. Andra a fost cucerită de glasul concurentului.

18 mart. 2022, 23:06
Willard Wilson, militarul american care a făcut senzație la “Românii au talent”! Andra cucerită de vocea concurentului

Willard Wilson a venit la “Românii au Talent” împreună cu soția sa, Nicoleta, care este româncă. Talentatul american a suprins pe toată lumea cu vocea, dar și cu prezența sa, simplă și plăcută.

”Ne-am cunoscut în America, acum trei ani și de atunci am rămas împreună. Ne-am căsătorit în 2019. Ne-am mutat din America în Germania, deci totul e bine. Will a fost în armată 13 ani, are ultimul rang ca și sergent. Acum este în rezervă în armată. Cred că o să descurce în concurs super. Îl văd undeva acolo sus”, a spus Nicoleta, soția lui Willard.

CITEȘTE ȘI: ROMÂNII AU TALENT 18 martie 2022. Adolescenta de 18 ani care i-a cucerit pe juraţi cu vocea ei

Talentatul militar american a recunoscut faptul că a ajuns pe scena show-ului de la PRO TV datorită soției sale.

„Numele meu este Will Wilson, sunt american și voi cânta. Am 37 de ani, sunt din Indianapolis, din USA și locuiesc în Germania. Soția mea, Nicoleta, este din Iași. Ea este locotenent în armata americană.

Am ajuns la Românii au Talent datorită soției mele. Am mers la karaoke într-o seară și m-a auzit cântând, iar de atunci mi-a spus că trebuie să fac ceva cu viața mea, că ar trebui să merg la Românii au Talent. Eu i-am spus că nu vorbesc limba română. Ea mi-a spus că nu contează, să vin oricum. Iar acum sunt aici”, a mărturisit Willard Wilson.

CITEȘTE ȘI: Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme. Cum arată acum prezentatorul de la Românii au talent: „Nu am ținut o dietă anume”

Patru de DA, la „Românii au Talent”

Willard Wilson a primit patru de „DA” la „Românii au Talent”, sezonul 12, trecând în etapa următoare a concursului. Totodată, Andra i-a spus concurentului că are cea mai bună voce de la „Românii au Talent 2022”.

Ce frumos! Sunt foarte bucuroasă că ai venit aici, că am putut să te ascult și pentru mine ești cea mai bună voce din acest sezon. Mi se pare că la tine e totul nativ. Pe mine m-ai făcut foarte fericită. Mi se pare că muzica mea se va îmbogăți pentru că te-am întâlnit pe tine”, a spus Andra.

„Ne-ai ucis! Acum e limpede, se explică tot. Trebuie să îți spun Will că dincolo de faptul că am împrumutat puțin piele de găină de la colega mea, ăsta a fost un moment foarte bun în emisiune pentru ca toată lumea să sesizeze diferența dintre un cântat așa cum ai învățat și un cântat așa cum ai simțit. Ai atins cea mai de sus limită posibilă”, a spus Andi Moisescu.

”Tu ești tipul de muzician pe gustul meu. Nu ai venit să faci show, nu ai venit să impresionezi, nu te-ai îmbrăcat într-un tricou mulat sau în cine știe ce costum țipător cu paiete, ca să zicem noi, mamă cum arată ăsta. Ai pus o cămașă albă, niște pantaloni negri și ai arătat ce știi cel mai bine, să cânți!”, a spus și Dragoș Bucur.