ROMANII AU TALENT 19 APRILIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Este nebunie în culise!

Publicat: Vineri, 19 Aprilie 2019 15:33 // Actualizat: Vineri, 19 Aprilie 2019 21:24 // Sursa: romaniatv.net

ROMANII AU TALENT 19 APRILIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. concurenții vin hotărâți să-și spună pe scenă poveștile prin intermediul talentului și prin momente care lasă jurații fără cuvinte și ridică publicul în picioare.

ROMANII AU TALENT 19 APRILIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Vinerea aceasta, la Românii au talent, jurații povestesc ce trânte au luat de-a lungul timpului, iar Smiley și Pavel Bartoș nu scapă nicio ocazie să se distreze în culise, folosindu-se de multe ori de elementele pe care concurenții le au pentru reprezentațiile lor. 

Mai sunt 2 ediții de preselecții și urmează cele două semifinale live și marea finală Românii au talent 2019. Pro TV a făcut câteva modificări, în loc de 5 semifinale, sunt doar două. Motivul este audiența scăzută a semifinalelor din sezonul trecut. 24 de concurenți vor fi în semifinale, iar 12 ajung în marea finală.

ROMANII AU TALENT 19 APRILIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Roxana Medan este Maramureș, are 6 frați și-și amintește cu lacrimi de copilărie. „În fiecare dimineață mâncam pâine cu gem. Ne mai trimitea mama să-i ajutăm la muncă pe alții și mai primeam bani. Eram așa sătulă de problema asta încât am zis că eu când o să fiu mare o să rezol cumva. Roxana Medan n-a reușit să treacă mai departe, dar este optimistă. „Asta-i viața”.

ROMANII AU TALENT 19 APRILIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Eldar Yuldashev, are 11 ani și vine din Ucraina.

 Corul Aletheia a venit pe scenă să cântea povestea celor care pleacă din țară pentru o viață mai bună. Melodia îți face pielea de găină.

 

Marius Dobrică este elev, are 17 și ani și spune că-i place să cânte de mic. Pe lângă muzică, mai are o pasiune părul. Vrea să fie hairstylist și uneori le cântă și clientelor. Marius a cântat pe scenă o melodie de-a Sofiei Vicoveanca. Marius s-a dus acasă cu 2 de „Da” și 2 de „Nu”

"Am luat niște trânte... la una țin minte că eram la o competiție în Germania, dansam, și nu știu cum mergeam cu spatele cu partenera și de-o dată mi-am văzut picioarele în față. Am dat peste unul, zbang pe spate, nu mai puteam sa respir.”, spune Mihai, iar Andi continuă: ”Eu am pățit-o când eram mai mic, la fotbal. Am venit la o centrare alergând, am ratat, n-am atins cu capul și m-am gândit să mă opresc și să mă apuc de bara de sus. M-am apucat de bară și mi-au luat-o picioarele înainte până am devenit paralel cu pământul. N-am mai reușit să mă țin, mi s-au desprins mâinile, am picat fix pe spate și acolo am rămas două minute.”.

Fiind inspirați din ce în ce mai mult de concurenți, Smiley și Pavel decid să învețe balet de la un grup de micuțe balerine. ”I se potrivește poziția 5 lui Smiley? Da, e de râsul lumii, nu? Ar putea face balet?”, le întreabă Pavel. Fetițele fac tot posibilul să-i învețe câteva mișcări, dar dacă vor reuși, vom vedea vineri, de la 20:30.

Chiar dacă emoțiile sunt foarte mari, concurenții vin hotărâți să-și spună pe scenă poveștile prin intermediul talentului și prin momente care lasă jurații fără cuvinte și ridică publicul în picioare.

Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9: "E al nostru, e Mowgli al nostru!”

 
La 8 ani, Aris Negoiță a avut un moment fabulos pe scena ”Românii au talent” și a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, ajungând astfel direct în semifinală. 

Aris Claudiu Gabriel Negoiță are 8 ani și a început cursurile de dans la 5 ani. Nimeni din familia lui nu dansează: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare.

 

În prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică. 

 

 

 

Aris a fost într-o tabără, cea mai tare din Europa - FAIR PLAY DANCE - unde a câștigat toate cursurile, gratuit, pentru următorul an. 

După momentul său special pe scenă, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, ultimul Golden Buzz al sezonului 9 din ”Românii au talent”, moment în care Aris a început să plângă.

Mai apoi, talentatul concurent a dansat de bucurie pe scenă, alături de cei doi prezentatori.

”Arăți ca o fiară pe ringul de dans. I-ai rupt pe toți. Ești foarte bun”, i-a spus Mihai Petre. ”Sunt șocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mișcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Ești minunat, copile!”. 

”E al nostru, e Mowgli al nostru!”, a declarat, entuziasmat, Pavel Bartoș, iar Smiley a adăugat: ”Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se miște în felul ăsta, cu atitudinea asta, pe scenă. 

Într-un interviu acordat protv.ro, mama lui Aris a mărturisit că a fost extrem de impresionată când băiatul ei a luat Golden Buzz-ul. ”Cred că m-am simțit ca atunci când am născut. Nu mai știu nimic din ce era în jurul meu, știu doar că eram foarte conectată cu el. Am simțit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i știu munca, știu cât s-a chinuit și cât de mult și-a dorit. Mereu spunea: ”Dacă iau Golden Buzz-ul?” Noi l-am motivat, l-am încurajat și el a început să plângă când a văzut că a luat Golden Buzz-ul”.

Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că își dorea să primească butonul auriu de la Pavel și Smiley. ”El se mai gândea și la Mihai Petre, că el e pe zona dansului”.

Toată lumea a remarcat părul superb al lui Aris, iar de ”vină” pentru coafura puștiului este Smiley. ”Smiley este preferatul lui. Și-a lăsat părul lung ca el. El, când era mititel, îi spunea lui Smiley ”Maitli”. Și-a lăsat părul lung de la cinci-șase ani, dar el zicea: Vreau să mă tund ca ”Maitli”.

Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, sezonul 9, Aris Negoiță spune că i-ar plăcea să aibă propria lui cameră. 

”Își dorește o cameră a lui, cu un pat pe care l-a văzut pe Internet, cu tobogan, să se dea jos din pat pe toboganul acela, să avem o casă a noastră. La ora actuală, noi stăm toți în aceeași cameră. Mai departe, își dorește foarte mult să ajungă în Los Angeles, pentru că acolo e spuma dansului, să spun așa, acolo sunt cei mai buni coregrafi, acolo sunt cele mai bune cursuri de dans, și vrea să ajungă acolo, să se pregătească”. 


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H