ROMÂNII AU TALENT 2015. Andra şi Mihaela Rădulescu, SFIDATE de două concurente: „Sunteţi două golance”

ROMÂNII AU TALENT 2015. Prima ediţie a sezonului cinci al show-ului "Românii au talent" a prezentat şi momente mai puţin plăcute de la preselecţii. La Chişinău, Andra şi Mihaela Rădulescu s-au contrat cu două concurente nemulţumite de felul în care au fost tratate de juriu.

RomaniaTV.net
13 mart. 2015, 21:47
ROMÂNII AU TALENT 2015. Andra şi Mihaela Rădulescu, SFIDATE de două concurente: „Sunteţi două golance”

ROMÂNII AU TALENT 2015. Andra și-a ieșit din pepeni atunci când una dintre cele două i-a spus: „Cum ar trebui să fim: veseli sau triști? Să ne spună Andra”. Cântăreața a reacționat dând e înțeles că a mai avut de-a face cu fetele și la preselecția nedifuzată la TV. „Hai să nu începem așa. Eu știu cine sunt. Nu putem să jurizăm așa. Vă las să cântați”.

ROMÂNII AU TALENT 2015. Prestația concurentelor a fost una foarte slabă, însă, încrezătoare în talentul lor, acestea au vrut să găsească un țap ispășitor pentru nereușita lor. „Andi Moisescu ne-a luat din prima «Fetelor, Fetelor!». E obraznic. E supărat pe noi. Am văzut de la început”.

ROMÂNII AU TALENT 2015. Mihaela Rădulescu nu a mai rezistat și a explodat: „Voi stați și vorbiți cu noi cu mâinile în buzunare, ca două golance. Asta e nesimțire. Nesimțirea nu își are locul într-o emisiune de televiziune. Poftiți acasă!”.

ROMÂNII AU TALENT 2015. La final, supărate că au fost apostrofate, concurentele au amenințat cu judecata: „Andi Moisescu, actor anapoda în România. Dacă este așa de deștept de ce nu a ajuns la Hollywod? O voi da în judecată pe Mihaela Rădulescu, pentru că ne-a făcut golănci. Vine la noi acasă și e jignește…”, au spus cele două concurente, printre lacrimi.