ROMÂNII AU TALENT 2015. Ce se întâmplă în culisele ultimei Semifinale

ROMÂNII AU TALENT: Vineri seara, are loc ultima semifinala LIVE "Romanii au talent". Ultimii 12 concurenti se pregatesc intens pentru un show care se anunta a fi incendiar.

RomaniaTV.net
05 iun. 2015, 14:51
ROMÂNII AU TALENT 2015. Ce se întâmplă în culisele ultimei Semifinale

ROMÂNII AU TALENT 2015. Timp de patru editii LIVE „Romanii au talent”, telespectatorii au putut urmari numere exceptionale, executate cu gratie si talent de 48 semifinalisti. Vineri seara, de la ora 20:30, la PROTV ai ULTIMA Semifinala LIVE „Romanii au talent”.

Alexander Badea, Alexandru Marian, Bogdan Dumitrascu, Denis Bolborea, Florentin Hriscu, Kid-A, Mihai Sandu, Opis Band si Adi Cristescu, Sergiu Mirzenco, Tierra Sin Pan, Vlad Morar şi Yeva Shyianova urcă pe scenă pentru a câştiga un loc în marea finală.

Printre surprizele pregatite pentru show-ul din aceasta seara se numara si reprezentatii de senzatie ale unor artisti celebri. Marius Moga, antrenorul de la Vocea Romaniei, va urca vineri pe scena talentelor pentru a canta live cea mai noua melodie a sa impreuna cu Achi, „Suntem pasari calatoare”. Artistul a filmat de curand si un videoclip pentru aceasta piesa, in care libertatea si prietenia sunt transmise perfect prin imagini si versuri.