Pe langa foarte mult talent autentic, maine vom avea parte si de doua momente speciale. Adrian Popa a fost anul trecut in finala Romanii au talent alaturi de trupa Kid A, al carui fondator si coregraf este, iar in prima editie live de anul acesta a show-ului va incanta publicul cu un moment memorabil de dans. ”Sunt fericit si onorat de aceasta invitatie si de reintalnirea extraordinara cu echipa PRO TV! Faptul ca anul trecut am participat la acest concurs a fost de neuitat si m-a ajutat foarte mult in cariera. Am devenit mai cunoscut si apreciat pe plan national. Dupa ce anul trecut am adus Romaniei pentru prima data titlul European World Dance Masters, maine voi prezenta la Romanii au talent show-ul Unknown, cu care voi reprezenta tara noastra luna viitoare la competitiile Radix si The Dance Awards din Statele Unite ale Americii.”, a spus incantat Adrian. 

De curand a lansat melodia Insomnii, care se bucura de un real succes, iar maine, Smiley o va canta impreuna cu trupa sa pe scena talentului. ”Vinerea asta nu se doarme! Va astept la prima editie live de la Romanii au talent din acest sezon, eu si Pavel vom fi la datorie, ca in fiecare an. Pe langa toate momentele spectaculoase pe care le veti vedea din partea concurentilor, v-am pregatit si eu o surpriza. Voi canta live, impreuna cu band-ul meu, noul single, Insomnii. Ne vedem astazi, de la 20:30, la PROTV!”, a declarat Smiley.

ROMÂNII AU TALENT. Pe 29 Aprilie 2016, la PROTV vezi prima Semifinala LIVE Romanii au talent. Ei sunt primii 12 concurenti care isi vor demonstra talentul in fata a milioane de romani.

Vezi şi: ROMÂNII AU TALENT 2016, moment înălţător. Mihaela, în lacrimi: „Am strâns în braţe marele premiu”

Maximum

Jimmy si Guvid

Teatrul de Umbre Verba

Daniel Hex

Mara Pruna

Dreams Drums Druum

 

Anca Baltac

Cris & Lori

Adonis Crash Boom

Andrei Surdu

Elena si Emanuela Popescu

Cristian Zlatan

 

SURSA FOTO: Romaniiautalent.protv.ro.

Vezi: ROMÂNII AU TALENT 2016, surprize de proporţii. Vezi care sunt SEMIFINALIŞTII ALEŞI de cei trei juraţi – GALERIE FOTO